דיאטה דחופה

cohenlil

New member
דיאטה דחופה

שלום לכולם בשנה האחרונה ירדתי במישקל 14 קילו מ72ל58 קילו הגובה שלי הוא 162 . בחודשיים האחרונים הייתה לי עליה של 2 קילו ואני מאוד שמנה. בניתי לעצמי תפריט ואשמח עם תעזרו לי אם תגידו לי האם להוריד או להפחית מימנו על מנת לרדת במישקל הרצוי שהוא 55 קילו. בבוקר-אם אני קמה מוקדם שזה בסביבות השעה 9 בבוקר אני אוכלת חצי כוס דגנים של בוקר עם 3% שומן,ובסביבות השעה 11 אני מכינה לי חביתה עם מלפווןטרי ו2 פרוסות לחם קל. -בימים שאני קמה מאוחר אני רק אוכלת את הקורנפלקס. בצהריים -אני אוכלת סלט גדול ומנת בשר עם תוספת שזה סביבות השעה 2 . בסביבות השעה 5 אני אוכלת מעדן דיאט. וכשאני מגיעה הבייתה בסביבות 9 בערב אני אוכלת פרוסה עם פסטרמה ויירקות . עשיו יש לי כמה שאלות: 1.האם הטפריט בסדר. 2.האם אני יכולה לקחת משהו לנשנש אחריי המעדן . 3.בלי קשר לדיאטה אם אני שותה שוקו בשקית זה יכול להזיק לירידה. תודה לכם מראש

תשובה

אני לא חושבת שאת שמנה אבל אם את מתעקשת לרזות את ה2 קילו שנצמדו אלייך כרצונך.. אין לי חוות דעת על התפריט מוטב שתלכי לדיאטנית היא תתן לך תפריט משביעה טעים מזין שגם תאלכי להנות ולרזות אל תשכחי כמה טיפים ספורט כמה שיותר יותר טוב (בלי הגזמה כן... חחח) והמוווווןןן המווון מים מים ים שמזרזים את הירידה מעניקים תחושת שובע ומעניקית רעננות לעור בהצלחה

דיאטה דחופה

עלית משקל של 2 ק,ג משמע- 60 קג לגובה 162- זהו משקל תקין ולחלוטין לא ניתן להגדירו כ"מאד שמן". לכן, ע"מ שלא להמשיך לחשוב בצורה לא נכונה וחלילה לעשות שטויות פני לגורם מקצועי שיעזור לך להכנס לפרופורציות.

למעלה