דטרמיניזם ביולוגי.

עוד אחת

New member
דטרמיניזם ביולוגי.

כבר דיברתי איתכם פעם על דטרמיניזם ביולוגי בנוגע למוח האדם, אבל זה התגלגל לכיוון האינטליגנציה. עכשיו אני רוצה לדבר איתכם על אופי. מרבית אופי האדם מושפע מהגנים שלו, ואופי משפיע על הצלחת האדם יותר מהאינטליגנציה השכלית. עכשיו מה שאני רוצה לשאול הוא: האם מי שנולד פחדן, תלותי, לא אסרטיבי ולא שאפתן גורלו הוא לא להגיע לעמדה בכירה בפוליטיקה ובעסקים לעולם?

^^flower^^

New member
בני אדם יכולים להשתנות!!

יכול להיות שבן אדם אשר הוא פחדן, תלותי, לא שאפתן חסר ביטחון עצמי.... באמת לא יגיע לעמדה בכירה בכל מיני תפקידים אשר דרושים להם כל התכונות האלו כדי להציח, מפני שתפקידים אלו בנויים בין השאר על אנשים עם תכונות אלו ומי שאין לו אותן פשוט עדיף לו לא לנסות לעסוק במקצועות אלו!! אך מצד שני בני אדם יכולים להשתנות!! אני לא מאמינה שאדם נולד עם תכונות אלו, אני חושבת שבמשך ההתבגרות שלו הוא חווה אירועים והם אשר מעצבים את האופי שלו ואת התכנות שלו (תכונות חזקות יותר או פחות), אם בן אדם לא אוהב את המצב שהוא נמצא בו או שואף להגיע למשהו אשר עם התכונות הקיימות הוא לא יוכל, במאמץ רב הוא יוכל לשנות את עצמו, לבנות את האופי לאט לאט מחדש, להדחיק תכונות פחות אהובות ולהוציא תכונות "מוחבאות"!!

אני חושבת שכן.

הוא אולי יאה כלפי חוץ כמהאסרטיבי אמיץ ועצמאי הוא . אבל בפנים עמוק מתח לפני השטח הוא ישאר אותו הדבר

עוד אחת

New member
יש לי רעיון איך לשנות אותו!

לשלוח אותו לעשות ספורט אינטנסיבי. מחקרים הראו שיש קשר בין כוח פיזי לתכונות האלה.

למעלה