דטריוד רוק סיטי

Jam Head

New member
דטריוד רוק סיטי

מישהו ראה את הסרט המשעשע בערוץ 4 אתמול ? מדבר על תופעת - Kiss , אני אישית לא אוהב אותם , אבל הם בהחלט אגדת רוק לכל דבר מה אתם חושבים ? מישהו ראה ?

אני ראיתי. ../images/Emo13.gif

אבל לא אתמול. יצא לי לראות את הסרט הרבה לפניי כן. משהו כמו 3 פעמים. סרט ענק לדעתי! העלילה מתרחשת אמנם בסוף שנות השבעים, אבל בכל זאת....

WhiteSnake 85

New member
אני ראיתי גם

ראיתי אותו היום בפעם הראשונה אצל חבר שלי שהוא שרוף קיס ולדעתי הסרט פשוט אדיר. הוא עוסק יותר בבעיות מתבגרים עם הורים ועם הסביבה השונה מהם מאשר במוזיקת קיס. אבל עדיין היה סרט מצוין ונהנתי מאוד נ.ב ד"ש לכל הסטלות למיניהם (מבין מי שיבין)

בגושח

New member
ואללה? גם אני ראיתי את הסרט עם שני

חברים שלי ומאוד אהבתי אותו!!!!! ובהזדמנות זאת אני גם מצטרף רשמית לפורום , אני מבקר את הפורום מאז שהוא הוקם רק שלא הגבתי ובחרתי ללמוד דברים מהמשתתפים. יבגני.

ברוך הבא ../images/Emo24.gif

מקווה לשמוע ממך עוד, אולי תספר לנו קצת על הטעם המוסיקאלי שלך?

בגושח

New member
בשמחה../images/Emo66.gif

הכל התחיל בערך לפני 3-4 שנים כשאר עליתי על סקורפיונס ופשוט התאהבתי במוזיקה שלהם , זה המשיך לפינק פלויד עם השירים המדהימים שלהם .לאט לאט התחלתי להיכנס לעניין בעזרת חבר שלי (אגב גם הוא פעיל בפורום )שנתן לי לשמוע ואיט סנייק , דיפ פרפל ועוד. אני אוהב רוק קלאסי, בלאדות בעיקר. שאלה : SUZI QUATRO נחשבת כאגדת רוק? אם כן אז יש לי המלצה לשיר שלה ושל סמוקי:STUMBLING IN . יבגני.

WhiteSnake 85

New member
ברוך הבא

ברוך הבא אחי האוהב לצפות. סוף סוף יצאת מן הארון וקיבלת תעוזה. מעניין אותי אבל מה פירוש הניק ניים שלך. בכל אופן,מקווה שתוסיף גוון לפורום

בגושח

New member
תודה רבה

פרוש הניק שלי הוא מאוד מסובך ורק אם חברי הפורום יעמדו על כך שאני אפרש אותו אני אעשה זאת.

dylan

New member
בתור חבר פורום

אני עומד על כך שתפרש אותו
וברוך הבא.. בערך.. כי בעצם לא ממש רק הגעת.. אז.. אממממממ.. ברכות על ההפיכה לפעיל? חזק ואמץ? אוף, אין איחול הולם..

gnrfe

New member
good movie

very very funny and gives a funny way of looking to the hole scene around the rock at that time. I really liked it!! and that made me like kiss more

לא ראיתי את הסרט

את kiss מאידך אני מכיר, אם מישהו יוכל להסביר למה הם "אגדת רוק" ולא סתם להקת מאטל, אני מאוד אשמח. אישית אני לא מוצא שום יחוד ביצרה שלהם, לא במוסיקה ולא במילים, תמיד חשבתי שהם לא יותר מקוריוז שהתבסס בעיקר על טעם נורא בבגדים ותספורות מזעזעות

November Rainִ

New member
../images/Emo187.gifלדעתי...

הם השפיעו די הרבה על הנוער באותה תקופה וגם השפיעו על להקות הרוק/מטאל שיש עכשיו.....הההההמממממממ.......אבל זאת רק דעתי

למעלה