לעונה הבאה ? הם נבנו מחדש..ולדעתי גנו 2 שחקנים מעולים בדראפט. אוסטין דיי הולך להיות תותח בליגה הזאת לדעתי. הממוצע שלו בליגת הקיץ זה 20 נק ו10 ריבאונד למשחק. וגם דגוזן סאמרס מעולה נבחר בסיבוב השני = שחקן מאוד פיזי שמתאים לליגה שוקל כמעט כמו לברון. וגם קלע איזה 12-15 למשחק בליגת קיץ. הם פשוט הולכים להבנות מחדש ולדעתי יסיימו אפילו מקום שלישי או רביעי במזרח בעונה הבאה. כמובן שהרבה תלוי בשילוב של המאמן החדש וגורדון בקבוצה. וכמובן אולי יחליפו את ריפ או פרינס בגבוה איכותי במהלך העונה. אני אישית לא יכול לחכות לראות את אוסטין דיי משחק כבר.
הם צריכים לעשות על ריפ אבל זה יהיה קשה בגלל החוזה שלו נראה לי. בקשר לפרינס אם הם יקבלו גבוה טוב תמורתו אז זה ישתלם. כי הרוקי שהם בחרו דיי הוא כמו פרינס רק יותר טוב התקפית. ויש להם מלא פורוורדים גם סאמרס שהוא הרבה יותר חזק פיזית מפרינס יכול לשחק גם דרון וושינגטון.
6.11 שקלע 20 נק ו10 ריבאונד כל משחק בליגת קיץ. כמובן שזו לא הליגה אבל היה לו שם כמה מהלכים שלא יביישו וטרן.. לדעתי הוא כבר עכשיו יותר טוב התקפית מפרינס - יותר טוב בשלשות וגם מכדרר לא רע בכלל. הדבר היחיד שחסר זה טיפה משקל שיעבדו איתו על זה. הוא גם אמור לקחת ריבאונד יותר טוב - יד יותר רכה - וגם נראה לי שמכדרר יותר טוב. פרינס משוכלל.
אני מוכן לקפוץ מהחלון ... סתם שחקן במלוא מובן המילה ,סוג של פרויקט שאולי אולי עוד שלוש שנים יהיה שחקן קצה רוטציה (15 דקות) בדטרויט לא יותר ולא לפני ליגת הקיץ ? גם בלותנטאל נתן ממוצעים מפחידים בזמנו זה אומר משהו?
כשהוא נבחר בדראפט ובא לליגה אמרו שאין לו משקל ואין לו כלום. ואם אני זוכר טוב בעונת רוקי השתמשו בו קצת דקות כל משחק. ואז בעונת סופומבר נתנו לו דקות והוא נהיה אחד מהחלקים באליפות של 2004. כנס לאתר של ה nba תראה את המהלכים שלו מליגת הקיץ. הוא כמו פרינס רק יותר טוב ! יותר גבוה- מכדרר יותר טוב וקולע שלשות יותר טוב. וגם לוקח יותר ריבאונדים. זה שאין לו משקל רק אומר שיותר קל לו לקפוץ לטבעת ולקחת ריבאונדים. גם לפרינס אין משקל והוא בכל זאת מביא בלוקים עם ריצה מהירה אחרי השחקן ובלוק. לדעתי הבחור הזה יהיה כוכב בליגה עוד כמה שנים וגם סמארס. אם לא יתנו לו 20 דקות למשחק הם מפגרים. הוא יכול לשחק 10 דקות בתור 4 במקום וילנבואה וגם להחליף את פרינס בחלק מהמשחק.