דטרויט ניצחה!!!

puckman

New member
דטרויט ניצחה!!!

[ אני לא אוהד אותם, (אני אוהד את בוסטון, למי שלא ידע...)] אבל בכל זאת, אני שמחתי לראות אותם מנצחים... הם ניצחו 3-1 (שני השערים הנוספים הוכנסו בשליש השלישי.. בהפרש של 13 שניות אחד מהשני!!!)..

power play

New member
אתה יודע למה

זרקו תמנון מת על הקרח? וכל הכבוד לאוהדים ששרו כל השליש האחרון.

העצלנית

New member
זה באמת היה מוזר

אני כזה זה באמת תמנון או שרק נדמה לי?! הזעקתי את אח שלי שיאשר שאני רואה טוב (למרות שאני צריכה להעלות מספר במשקפיים). ואז התחלתי להשתעשע מהעניין.

power play

New member
ברוך שובך

הבנת מה זה קשור לפלייאוף? פליקס אמר שזה משהו של משחקים ישנים.. מישהו יודע?

העצלנית

New member
ווואו זוכרים אותי כמה מרגש

בכל מקרה, בזמן האחרון אני ממש לא משחקת מבחנים,דכאונות (נפרדתי מהחבר שלי) ועוד, ולכן הרגשתי שאין לי זכות לבוא לכאן. בכל מקרה נעים לחזור ולדעת שלא שוכחים אותך. חוץ מזה שאני רק חושבת על החודשיים חופש שאני לא אשחק בהם _אין לי איפה) ונעשה לי רע. בכל מקרה עם יש חבר´ה באיזור תל אביב אני הולכת להיות שם הרבה אז שיצרו קשר, לא אכפת לי אפילו לבוא להסתכל אני ממש צריכה את זה. אני אקפוץ אחר כך שבת שלום דפנה *שהולכת לסבול היום כי כל הקבוצת כדורסל של אח שלי (ז´) הולכת לשרוץ לה בבית בעקבות סיום עונת הכדורסל. זה לא פייר הוא ספורטאי ממש טוב ואני ממש לא.

puckman

New member
התמנון המת...

The tradition started at the old Detroit Olympia in 1952 when the Red Wings swept the Montreal Canadiens in the Stanley Cup Finals. The explanation, if any sense is to be made of this inhumane practice, was that it took eight victories in the old two-round Stanley Cup playoffs of the Original Six era to win the Cup. Octopuses have eight arms. Eight-eight, get it? No. Two octopuses were thrown on the ice after the first goal of the 7-0 rout of the Colorado Avalanche in Game 7 of the Western Conference Finals. It took several minutes to clean the mess. The Red Wings were on a roll and the delay could have, but didn´t, throw off the home team´s momentum. Why take the chance? זה מה שהיה כתוב באתר של הNHL... עוד היה כתו זה שהמאמנים "מגנים" את התופעה.

wolverine 

New member
?sweet....ha ../images/Emo13.gif

אגדות (הוקי) עירוניות..... לא סתם כתוב לדטרויט על הקרח "HOCKEY TOWN" אך...למה לנו אין את הספורט הגדול הזה?
"רק תביאו לנו מגרש קרח.....אנחנו כבר נדאג לאגדות...." (סיסמא שכרגע המצאתי)

NBB

New member
אני משחק ברעננה

וכל מי שבא ברוך הבא... תמיד יש משחק טוב!!! אנשים באים מהרבה מקומות כמו הוד השרון, כפר סבא, הרצליה וגם אתם מוזמנים! ואם תרצי לקפוץ מתל אביב אז עדיף לבוא בשעות הערב

למעלה