אני מקפיד על דיאטה בריאה וכושר גופני
סמים מחולקים למליון קטגוריות ומליון סוגים של חומרים שכל אחד מהם משפיע באופן שונה לחלוטין מהאחר על המוח שלך. להכליל את כולם ולהגיד שהם מזיקים זאת פשוט טיפשות. בכל מקרה, הנזקים של הסמים שאני נוהג להשתמש בהם מעולם לא הוכחו או שהם מעטים מדי כדי שהם יפריעו לי למהלך התקין של החיים, ומהצד השני הם יוצרים אצלי יצירתיות, תובנות וכיף חיים שחבל לי לוותר עליהם. אני עוד לא שמעתי על זה שמישהו הצליח לפענח את המערכת שלי או של בני אדם בכלל כדי לדעת בידיוק מה מתאים לה ומה לא. בדרך כלל אפילו זה כבר עניין סובייקטיבי ותלוי במוצאו של אותו אדם והאפשרויות הקולינריות שלו. אני גם לא מבין מאיפה מגיעה המסקנה השגויה שכל דבר שלא "מותאם" למערכת שלי בהכרח מזיק לה. הממשל לא מאשר סמים? ממש לא! הממשל מאשר ימבה של סמים! ואת ההכי מזיקים וממכרים. יודע למה? כי אלו מכניסים הרבה כסף לכיס של פוליטיקאים. אלכוהול, קפאין, סיגריות, משככי כאבים, תרופות נוגדות חרדה, תרופות הרגעה ושינה, נוגדות דיכאון ומה לא. ליצרנים של אותם סמים יש לובי ממש גדול ויש להם אינטרס להשאיר מחוץ לחוק סמים מזיקים פחות וממכרים פחות(או אפילו בעלי השפעה נוגדת התמכרות) שלא חייבים אפילו ללכת לחנות כדי לקנות אותם.