דטורה וחלום צלול

omfgstfuplz

New member
דטורה וחלום צלול

למישהו יש המלצה לכמות המספיקה של זרעי דטורה בשביל חווית חלום צלול? הזרעים מהמין datura inoxia נאספו מהרצפה

makron2

New member
המלצה

לפי דעתי עדיף להמנע מחומרים שמערפלים את החושים כדיי לחוות חלומות צלולים.(כולל עישון) שימוש בחומרים נוספים בעצם יגרע מהיכולת הטבעית שלך לחלום צלול,עירפול\שינוי החושים בחיי היום יום יגרום לאותה תופעה שלילית ויפגע בשינה עצמה(מחזורי השינה כולל החלומות). עדיף ללכת בדרך הרגילה,זה משתלם מכל הבחינות,אולי עדיף שתעשה מחקר לגביי עשבי חלומות אם אתה כבר מתכנן להשתמש בעזרים חיצוניים,למרות שזה מיותר לחלוטין.

MetalSinagouge

New member
כן, תשאל אותם- מומחים בתחומם:

http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-2816619,00.html רק שתבין- הצמח הזה אפילו לא נכלל בפקודת הסמים המסוכנים, אולי מתוך הנחה שאף אדם עם מעט שכל בראש וגישה למאגר מידע יבין שזה בערך כמו לשלם על ציאניד לשימוש אישי.

omfgstfuplz

New member
דמגוגיה

אנשים שלא מכבדים את הדטורה יגמרו בבית חולים. דטורה זה לא כדי ללעוס זרעים ולדפוק את הראש. זה צמח כבד, דיסוציאציבי בטירוף. הזיות משוגעות ומלא סרטים. אבל בכל זאת שאמאנים אינדיאנים השתמשו בו בשיטות בטוחות למדי משלהם במשך המון זמן. אני ממליץ לכל מי שזה מסקרן אותו לנסות אבל רק לקרוא עליו המון, לדאוג שיש לפחות 2 סיטרים אחראיים ובית חולים קרוב. כמובן שצריך להיזהר גם עם כמות הזרעים ולא לדפוק ישר איזה 20 זרעים. בכל מקרה, אני דיברתי על כמות התחלתית של רבע זרע שהיא בטוחה למדי ותוכל רק ליצור חלומות צלולים בלילה, אז מה הקשר בכלל? הדפוקים האלו בטח לעסו מיליון זרעים כי הם לא הבינו למה זה לא עובד אחרי הרבע שעה הראשונה. מספיק לי לקרוא את העובדה שהם שלושתם לעסו את הזרעים ביחד כדי להבין שלא היה להם סיטר ולא נעליים והם בטח לא הבינו כלום מהחיים שלהם.

Bluescale

New member
שימוש בכל סוג של סם פוגם בך

בסופו של דבר. במילים אחרות - כל מה שאתה מכניס למערכת הגופנית שלך שמעבר להישרדותה אינו נחוץ ולעד יזיק לגוף שלך. לסמים אין שימוש והם פוגעים בגוף [המוח הוא חלק ממנו] וזו אחת הסיבות שהגוף מגיב בצורה שהוא מגיב - מוות [עקב כשל מערכות].

omfgstfuplz

New member
זאת סטייה מיותרת מהנושא

ואני אקצר בתשובה שלי ופשוט אגיד שאין לבנאדם עם אפס היכרות בנושא את הזכות לקבוע עבורי מה פוגע בי או לא. ואני יודע שיש לך אפס היכרות בנושא בעיקר בגלל ההכללה המגעילה של כל סוגי הסמים לתוך קטגוריה אחת מגעילה שהממסד יצר אצלך כי הוא פחד מחלקם.

Bluescale

New member
לא קיימת סטייה מן הנושא

אולי חלקית. כמו-כן, אין טעם בלאגור רגשות שליליים כלפיי עקב הדעה המקצועית שהבעתי. שים לב כי אינני אומר רק ספציפית סמים אלא כל סוג של חומר ואפילו סוגי מאכלים שאינם בריאים למערכת שלך. בבקשה אל תכניס אימרות חבוטות כמו ממסד יצר אצלך וכו' כי הממסד ייצר גם אותך ככה. נוסף על כך, אל תניח הנחות על אי הכרות בנושא ואיני קובע עבורך דבר מלבד ציון העובדה שכל אבל כל סם שאתה מכניס לגוף פוגע במערכת שלך ושניתן להגיע לאותן אם לא יותר רמות של צלילות באמצעות עבודה טובה , נקייה ונכונה. עכשיו ,שלא בנושא, נסה לחשוב למה הממשל אינו מאשר סמים? תנסה לשער כמה כסף עלול היה הממשל להרוויח אילולא היה מחוקק חוק זה?

omfgstfuplz

New member
אני מקפיד על דיאטה בריאה וכושר גופני

סמים מחולקים למליון קטגוריות ומליון סוגים של חומרים שכל אחד מהם משפיע באופן שונה לחלוטין מהאחר על המוח שלך. להכליל את כולם ולהגיד שהם מזיקים זאת פשוט טיפשות. בכל מקרה, הנזקים של הסמים שאני נוהג להשתמש בהם מעולם לא הוכחו או שהם מעטים מדי כדי שהם יפריעו לי למהלך התקין של החיים, ומהצד השני הם יוצרים אצלי יצירתיות, תובנות וכיף חיים שחבל לי לוותר עליהם. אני עוד לא שמעתי על זה שמישהו הצליח לפענח את המערכת שלי או של בני אדם בכלל כדי לדעת בידיוק מה מתאים לה ומה לא. בדרך כלל אפילו זה כבר עניין סובייקטיבי ותלוי במוצאו של אותו אדם והאפשרויות הקולינריות שלו. אני גם לא מבין מאיפה מגיעה המסקנה השגויה שכל דבר שלא "מותאם" למערכת שלי בהכרח מזיק לה. הממשל לא מאשר סמים? ממש לא! הממשל מאשר ימבה של סמים! ואת ההכי מזיקים וממכרים. יודע למה? כי אלו מכניסים הרבה כסף לכיס של פוליטיקאים. אלכוהול, קפאין, סיגריות, משככי כאבים, תרופות נוגדות חרדה, תרופות הרגעה ושינה, נוגדות דיכאון ומה לא. ליצרנים של אותם סמים יש לובי ממש גדול ויש להם אינטרס להשאיר מחוץ לחוק סמים מזיקים פחות וממכרים פחות(או אפילו בעלי השפעה נוגדת התמכרות) שלא חייבים אפילו ללכת לחנות כדי לקנות אותם.

makron2

New member
אל תתערבב עם עצמך...

בגדול אתה מבזבז את הזמן,סמי הזייה למינהם למעט מיותרים לחלוטין לחווית החצלול. כול תלות בגורם חיצוני היא counter productive אם בא לך לטחון מים ולא להשתפר ע"י אימונים בבקשה. הסיכויים של לעודד חלומות צלולים בלי אימונים,בלי יומן ובעיקר ע"י תוספים הם אפסיים(מנסיון) אם בא לך ללמוד את זה לבד,אז בתאבון.

MetalSinagouge

New member
טוב, עשה מה שאתה רוצה.

אנחנו בטח מהממסד שסתם רוצה לכלוא אותך בתוך קיום יום יומי ואפור כדי שתמשיך להיות בורג מהמערכת! אנרכיה!!!111 רק אומר שמה שמתאים לשאמאן באיזה יער בדרום אמריקה מעצם תפקידו התרבותי לא בהכרח יתאים לך. אני לתומי חשבתי שעצם העובדה שזה צמח שידוע כמסוכן גם בקרב מנוסים יגרום לאדם הגיוני לחפש אלטרנטיבה (אפילו עם צמחים אחרים- חוקיים או לא) אבל היי, אל תתן לי להרוס את הרומנטיקה של ספרי קרלוס קסטנדה.

veybybv

New member
אנילאאוהבת להשתמש בדברים אבל

גיליתי במקרה שלשתות קפה זמן קצר לפני השינה עובד (לפחות אצלי).. בשבילי זה מספיק לדעת את זה, וזה גם עניין של אם אני רוצה להשיג משהו לפחות אדע שלא עשיתי קיצורי דרך לשם כך וגם אני לא אוהבת יותר מדי להתעסק עם הגוף שלי, חבל לנסות לתקן משהו שעובד טוב..

למעלה