סוכר, פשוט או מורכב, הוא הבעיה הקטנה של "משקאות אנרגיה"
יש כנראה בעיה יותר רצינית בעירבוב שיש במשקאות האלה של סוכר, קפאין בכמויות גדולות, וטאורין. זה כנראה מקשה על הלב, ללא סיבה מוצדקת (לרוץ קצת יותר מהר או יותר ארוך בלי להתעייף או להתאמן קצת יותר קשה זאת לא סיבה מוצדקת לצרוך את המוצרים האלה).
הם ממריצים חזקים, בוסט של סוכר וקפאין גורמים ללב לעבוד קצת שונה ממה שהוא היה עובד ללא ההתערבות הזאת, יחד עם הטאורין אתה לא מרגיש עייף במקום בו שהגוף שלך כן צריך להירגע כבר.
אני היום בסוף ריצה ארוכה וקשה אכלתי קערה קטנה של דבש (מישהו השאיר על השולחן כשעברתי לאומר שלום לחברים). משהו כמו שתי כפות דבש. אכלתי עם כפית. השלים לי את הסוכר שהייתי צריכה, בלי להקפיץ לי את קצב הלב ובלי לגרום לי לאבד תקשורת עם הגוף שלי.
לא עדיף על כל דבר שמגיע בפחית עם אזהרה "לא לנשים בהריון, לא לילדים מתחת לגיל 14, לא לאנשים עם בעיות לב"? תקרא מה כתוב על הפחית, עדיין נראה לך?
After downing the energy drink, the participants experienced a 6 percent increase in their heart contraction rate, said study co-author Dr. Jonas Doerner, a radiology resident in the cardiovascular imaging section at the University of Bonn, in Germany.
It appears that the unique blend of sugar, caffeine and taurine in an energy drink may combine to have an effect on the heart, Doerner said. He and his colleagues tested a second group using a drink containing only caffeine, but those patients did not show a significant increase in heart contractions.
http://www.webmd.com/hypertension-h...202/energy-drinks-affect-heart-mri-scans-show