דחיפת אנרגיה

bogib

New member
אז מלאי יש

כעת, כמה זמן לפני אימון לשתות? (גם משקולות וגם ריצה/הליכה) ולכמה זמן יש משפיע?
ומידנייט, מוכרים BULLNOX בארץ?

רוב הזמן נח

Well-known member
למה ישר קנית מלאי?

אתה קודם קונה פחית אחת ובודק איך היא משפיעה עליך כאשר אתה רוצה לעשות אימון ואתה מרגיש עייף וחסר אנרגיה.
&nbsp
ואחרי זה אתה מחליט מה לעשות הלאה.

bogib

New member
זו היתה הכוונה הראשונית

אבל...המבצע הוא עד יום שבת, אז כמו ישראלי טוב החלטתי לקנות :)
אז מה בנוגע לכמה זמן לפני אימון לקחת אותו וכמה זמן זה משפיע?

MidNight Flame

New member
חבל שאתה מטעה אנשים עם השטויות האלה

אורז הוא גם סוכר, אבל לא מהסוג הבעייתי.
הסוכר שיש ברדבול זה חד סוכר או לכל היותר פרוקטוז תעשייתי. שניהם קשורים למחלות מאוד לא רצויות.
אתה מדבר בביטחון על דברים שאתה לא מבין בהם ומטעה אחרים, ממליץ לך בחום להיזהר מזה.

רוב הזמן נח

Well-known member
יש המון חומרים שקשורים למחלות

כל חומר בעודף גורם לבעיות.
&nbsp
מי שמגזים וצורך יותר מידי סוכר זה יגרום לבעיות.
ואותו דבר לגבי חומרי מזון אחרים.
&nbsp

MidNight Flame

New member
אחת מיני הרבה סיבות למה...

לא כדאי לצרוך משקאות אנרגיה. זה הזבל של הזבל.

רוב הזמן נח

Well-known member
אבל עוד לא הבנתי מה יש שם שהוא זבל

סוכר זה לא זבל. סוכר זה משהו שיכול להועיל ויכול להזיק.
&nbsp
כמו כל דבר משקה כזה יכול להועיל למי שעושה פעילות פיזית,
ויכול להזיק למי שסתם שותה אותו בכמויות כל יום או מערבב אותו עם חומרים אחרים.

רוב הזמן נח

Well-known member
יש סוכר לבן פשוט ויש סירופ תירס

אלה נחשבים לסוכרים התעשייתיים הזולים.
אבל עדיין הם סוכר. בשימוש נכון הם לא מזיקים. ובמיוחד למי שעוסק בפעילויות פיזיות.

סוכר, פשוט או מורכב, הוא הבעיה הקטנה של "משקאות אנרגיה"

יש כנראה בעיה יותר רצינית בעירבוב שיש במשקאות האלה של סוכר, קפאין בכמויות גדולות, וטאורין. זה כנראה מקשה על הלב, ללא סיבה מוצדקת (לרוץ קצת יותר מהר או יותר ארוך בלי להתעייף או להתאמן קצת יותר קשה זאת לא סיבה מוצדקת לצרוך את המוצרים האלה).
הם ממריצים חזקים, בוסט של סוכר וקפאין גורמים ללב לעבוד קצת שונה ממה שהוא היה עובד ללא ההתערבות הזאת, יחד עם הטאורין אתה לא מרגיש עייף במקום בו שהגוף שלך כן צריך להירגע כבר.

אני היום בסוף ריצה ארוכה וקשה אכלתי קערה קטנה של דבש (מישהו השאיר על השולחן כשעברתי לאומר שלום לחברים). משהו כמו שתי כפות דבש. אכלתי עם כפית. השלים לי את הסוכר שהייתי צריכה, בלי להקפיץ לי את קצב הלב ובלי לגרום לי לאבד תקשורת עם הגוף שלי.
לא עדיף על כל דבר שמגיע בפחית עם אזהרה "לא לנשים בהריון, לא לילדים מתחת לגיל 14, לא לאנשים עם בעיות לב"? תקרא מה כתוב על הפחית, עדיין נראה לך?

After downing the energy drink, the participants experienced a 6 percent increase in their heart contraction rate, said study co-author Dr. Jonas Doerner, a radiology resident in the cardiovascular imaging section at the University of Bonn, in Germany.
It appears that the unique blend of sugar, caffeine and taurine in an energy drink may combine to have an effect on the heart, Doerner said. He and his colleagues tested a second group using a drink containing only caffeine, but those patients did not show a significant increase in heart contractions.
http://www.webmd.com/hypertension-h...202/energy-drinks-affect-heart-mri-scans-show

רוב הזמן נח

Well-known member
משקה אנרגיה נותן אנרגיה שעייפים

וזהו.
לא צריך ליחס לו כל מיני תכונות 'על' שלא באמת קיימות.
&nbsp
ואני מדבר על לשתות פעם ב.. פחית אחת.
לא 10 ביום.
&nbsp
&nbsp

MidNight Flame

New member
גם את זה הוא לא עושה ובגלל הפיק אינסולין שהוא יוצר...

הוא גם גורם לנחיתת אנרגיה אחרי. תפסיק להיות חכם גדול.

רוב הזמן נח

Well-known member
חכם זה מי שהמציא את המשקה הזה

אפשר תמיד לשפר אותו.
פיק אינסולין זה מושג שלא תמיד מתקיים. זה משהו שמתרחש משתיית משקה עם סוכר.
במשקה אנרגיה יש עוד דברים מלבד סוכר.
&nbsp
אם אתה עייף (לא בגלל חוסר שינה) וצריך לעשות אימון אז משקה כזה יתן לך אנרגיה.
אחרי האימון גם ככה חוזרים עייפים עם פיק או בלי פיק.

MidNight Flame

New member
באמת בזבוז זמן לדון איתך

יש לך סימוכין למשהו שאמרת פה? אתה טועה ומטעה אחרים.

רוב הזמן נח

Well-known member
סימוכין? אתה זה שצריך לתת סימוכין

אתה נגד סוכר בדיוק כמו שיש רופאים שנגד שומן רווי.
&nbsp
כל פעם הטיעון שמשהו מזיק נכשל אחרי שנים של המלצות ממסדיות של רופאים שתמכו בו, ושוב רואים שמה שמזיק זה לא החומר עצמו אלא הכמות שבה הוא נצרך.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

רוב הזמן נח

Well-known member
אני לא מאמין בדיאטות ששוללות רכיבי מזון בגלל

כל מיני נימוקים, אפילו מדעיים, כי המציאות הוכיחה שגם המדע כל הזמן משנה את דעתו בנושאים האלה. (ראה כולסטרול ושומן רווי)
הדבר המדעי היחיד שנשאר קבוע זה שמדברים על כמויות של רכיבי תזונה. אבל גם כמויות של רכיבי תזונה משתנים אצל כל אחד ואחד לפי צרכיו האישיים.
&nbsp
הדבר היחיד שבגללו צריך לשלול איזה שהוא מזון או רכיב של מזון, זה נסיון אישי לא טוב איתו. וזה לא חייב להגיע עד מחלה קשה כמו סוכרת. זה יכול להיות סתם,
למשל קטניות עושות גזים וכאבי בטן להרבה אנשים. אז מי שזה קורה לו, עדיף שמאוד יצמצם צריכה שלהם או יותר עליהם לגמרי.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

MidNight Flame

New member
בוא נעשה סדר :

1) לא מעניין ולא רלוונטי במה אתה מאמין
2) אף אחד לא שלל רכיב מזון. משקאות אנרגיה זה לא רכיב מזון.
3) אין לי ניסיון רע עם אף רכיב מזון ואין לי מחלות קשות או קלות. אפילו לא גזים מקטניות.

טיעונים בשקל תשעים.
מעולם לא אמרתי להמנע מפחמימה, בהחלט אמרתי להמנע מפחמימה שנובעת מסוכר תעשייתי שאף אחד לא נועד לאכול.

רוב הזמן נח

Well-known member
בקשר לסירופ תירס

גם בישראל משתמשים בחומר הזה להמתקת המשקאות הקלים והחצי טיבעיים ? כי לא בדיוק רשום עם נמוצרים מה המקור של הסוכר.
&nbsp
הבנתי שהבעיה היא הסירופ הזה.
&nbsp
אם יחליפו את הסוכר במשקאות לסוכר לבן רגיל, זה ישנה משהו?
&nbsp

bogib

New member
אנרגיה

חייב לומר ששלשום ואתמול לקחתי משקה חצי שעה בערך לפני אימון הליכה והיום לקחתי אחד, כי הייתי עייף ולא ממש הרגשתי שהתמלאתי אנרגיה או חשתי עירנות מיוחדת, ברור לי שזה לא אמור להיות התקף אנרגיה בומבסטי, אבל בכל זאת, אולי זה לא משפיע עלי בכלל, צריך יותר קפאין?

למעלה