דחיית המפגש.

דחיית המפגש.

תקשיבו חבר'ה. יש לנו בעיה כמעט חצי מהפורום לא יכול בתאריך הזה.. אני בעד דחיית המפגש לחנוכה או שינוי התאריך הנ"ל. מה אתם אומרים?

מלאכית16

New member
גם לי מסתדר די טוב..../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

זה או ביום שישי הזה או בחנוכה...כי אני לא יכולה להגיע בימים שהם לא יום שישי...

t h u m p e r

New member
../images/Emo4.gif

מועד המפגש נקבע לפני חודש ואפילו יותר. אני אישית ארגנתי את לוח הזמנים שלי כך שאוכל להגיע למפגש, ואף ציפיתי לו בקוצר רוח. צר לי ששאר חברי הפורום לא נקטו בפעולה דומה, והעדיפו לדחות את המפגש למועד מאוחר יותר. כיוון שהפורום אינו מרובה בחברים, אין מנוס אלא לדחות את המפגש. אני ממש מאוכזבת מההחלטה שנלקחה. כידוע לכם, אני מנסה לארגן מפגש מזה זמן רב. עד שנמצא התאריך המושי מושלם- צצו להן צרות כה רבות, שבאמת אין דרך הגיונית לפתור את כולן. אשמח אם מישהו אחר יקח עליו את התפקיד וימצא דרך להפגיש את חברי הפורום בשנית. אני כבר התייאשתי...

מלאכית16

New member
הבעיה היא..../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

שזהו יום שישי היחידי שבו אני יודעת בטוח שאני יכולה לבוא.. מעכשיו אני מתחילה משמרות, מה שאומר שפעם בחודש אני עושה שישי-שבת בבסיס..ובגלל התורנויות שיש לי, עוד פעם אחת בחודש אני עושה מטבחים בשישי-שבת בבסיס...מה שמשאיר אותי עם שני ימי שישי פנויים בחודש (תיאורתית, כמובן, המפקדת שלי תמצא לי מספיק דברים לעשות עם שתי השבתות הנוספות)... אם תצליחו להפיל מפגש על אחת מאלו, אני אשמח מאוד...

את יודעת מראש

איזה שבתות את תהיה בבסיס? כי אם כן נוכל לתאם את זה לפי השבתות שאת בחופש

מלאכית16

New member
לא...../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

כי עוד לא נכנסתי לסבב משמרות..וגם כי כל חודש מחדש מפרסמים לוח תורנויות...

Thestral

New member
הדיבור הוא לא על זה../images/Emo108.gif

הוא על זה, שיש ילדה שמשקיעה חודשים לפני ומארגנת מפגש על תאריך שכולם הסכימו עליו, ושאר חברי הפורום מארגנים את התכניות שלהם כדי שהם יוכלו לבוא בתאריך שנקבע, ויש כמה אנשים, שאין להם את האחריות לעשות סדר עדיפויות או אפילו ארגון לו"ז פשוט, והם דופקים לכולם בסוף...

אני לא מבינה ,

תגיד בעצמך, אפשר לחשוב שאתה מפחד.. אז זה אומר שהתגובה שלך שווה לאפס.

נטע,אודי../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

בבקשה תפסיקו עם הריבים על גבי הפורום. כמו שהילה אמרה אם אתם רוצים כ"כ אז במסרים. :-\

Thestral

New member
שום מסרים../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

אין לי שום כוונה לריב איתה, אבל אני גם לא מוכן לקבל את שהיא מוציאה את העצבים שלה עלי ומעליבה אותי לפני כל הפורום. זה ממש מגעיל ואין לי שום כוונה לסבול את זה...

Zeitonie

New member
אתה רואה, איך אתה מזניח?!

למעלה