דחיית גיוס

דחיית גיוס

האם אפשר לדחות את הגיוס ? אני אמור להתגייס ב22.07.07 ודוד שלי מתחתן 3 שבועות אחרי? אפשר לעשות משהו?

לדחות את הגיוס?

רק בגלל זה??? לא הייתי אומרת שזה שווה ממש... [גם אם תתן את הסיבה הזאת בבקשת דחיה לא יתנו לך...] אני הייתי ממליצה לך להתגייס, ולבקש בקשת יציאה... [נכון שזאת לא קרבה ראשונה.. אבל בכל זאת זה נראה לי הגיוני יותר מלדחות בגלל זה את הגיוס...]

הקוסם הגדול זה אני- פשוט ממשתמש אחר

ואם אפשר יש לי עוד שאלה: מהרגע שאני מתחיל טירונות אמרו לי שיש שבוע אחרי חופש שבוע או שבועיים משהו כזה האם זה נכון? כלומר אם אני מתגייס, שבוע אחרי או שבועיים בטוח יש לי חופש כאילו אני יוצא הביתה?

חופש?

של שבוע?? רגילה כאילו?? אם לזה אתה מתכוון אז ממש ממש לא.. רגילה יש אחרי 4 חודשים בצבא... [ז"א כל 4 חוחדשים אתה מקבל חופש של 5 ימים..] אבל אם אתה מתכוון לזה שאחרי שבועיים יש לך חופש, אז לא... סתם ככה חופש? אולי מי שאמר לך את זה התכוון לזה שאתה סוגר שבת בטירונות ואז יוצא שוש הביתה... אבל זה לא נקרא חופש... אז אני לא יודעת מי סיפר לך את השטות הזאת.. וברור שאתה יוצא הביתה... תלוי איזו טירונות אתה עושה ולאן אתה מתגייס ואז אתה תדע אם אתה סוגר יותר או פחות... [מן הסתם אם אתה עושה 02 אז אולי תסגור את השבת היחדה של הטירונות...]

purple rose

New member
אויש נו צאו מיזה!

זה בסה"כ תאריך זמני.. 98% שהוא השתנה לפחות פעם אחת! במידה ולא-אין אפשרות לדחות אלא אם כן יש סיבה רפואית או משפחתית (ולא... אירוע לא נחשב) אני אגיד לך יותר מיזה.. הם אפילו לא בטוח ישחררו אותך. הצבא מחוייב לשחרר רק באירועים של משפחה בדרגה ראשונה (ז"א.. אחים או הורים) יותר מיזה זה כבר לשיקול של המפקד שלך.

למעלה