דחייה

אדuוה

New member
דחייה

אני נשואה באושר כשלוש שנים. בעלי אדם נפלא במלוא מובן המילה. אבל - יש לי בעייה אישית שהלוואי ותמצאו לה פיתרון. אני מרגישה דחייה מיחסי מין. אני לא יודעת להסביר בדיוק, אבל יש לי סלידה מכל הנושא. בהתחלה חשבתי שצריך להתרגל, אחרי זה באו ההריון והנקה, אבל כעת אני יודעת שאי אפשר להאשים שום דבר חיצוני. אני רוצה להדגיש שלא נראה לי שזה משהו אישי עם בעלי - נראה לי שכל העסק דוחה אותי, ולא משנה עם מי. האם יש כאן מישהו שיכול לעזור?

האלי

New member
כאן לא...

זו נשמעת בעיה שפסיכולוג יוכל אולי לטפל בה. שלך, האלי.

בוקר טוב לך, אדUוה../images/Emo20.gif

לבעיה שאת מתארת כאן יכולות להיות מגוון סיבות - החל מסיבות פיזיולוגיות, הורמונליות, וכלה בסיבות שהן פסיכולוגיות-נפשיות. עפ"י מיעוט הפרטים שהנתת - קצת קשה יהיה לעזור לך. אני ממליצה לך לפנות לפורום סקסולוגיה, ולתת שם פרטים נוספים, כגון: גילך, מצב בריאותך (בריאה בד"כ ? סובלת ממחלות כרוניות ? מחזור סדיר ? בדיקות הורמונליות תקינות ?! וכד´), האם חווית הריונות, האם יש לך ילדים, מאיזה רקע הגעת (רקע דתי ?!), האם תופעה זו החלה לאחר אירוע מסויים (כמו לידה), או שכך היה מאז ומתמיד. האם אי פעם נהנית מקיום יחסי-מין ? אני בטוחה שאם תספקי להם פרטים אלו - יוכלו לייעץ לך. יתרה מכך, אני מניחה שהדבר מפריע לך ופוגם באיכות חייך, ובאיכות חייכם המשותפים - לכן, הייתי מציעה לכם לפנות (לבד או עם בן-זוגך) למרפאה סקסולוגית, הנמצאת כמעט בכל בית חולים ציבורי. תוכלי לברר זאת גם בקופת החולים אליה את משתייכת. כמובן, שקיימת גם האופציה לפנות למרפאות הפרטיות, אך העלות שם הרבה יותר יקרה.... שיהיה לך רק טוב. אם תרצי פרטים נוספים - אל תהססי לפנות שוב. זיו

למעלה