דחייה

יפעת 7379

New member
דחייה

בנות יקרות,
אני פניתי אליכן לעשות סרט,חזרו אלי הרבה בנות מקסימות שדיברתי איתן,לצערי עברו עלי ימים לא קלים נפשית ופיזית והחלטתי שאני אחכה עם הסרט עד אחרי הניתוח שלי,אני לא מבטלת אותו זה ניראה לי הכי חשוב בעולם לצלם אותו אבל כרגע בגלל שאני בלפני ועוד לא כ"כ יודעת מה צופן לי הניתוח וההחלמה אחרי החלטתי לדחות את העשייה אני חושבת שאני אהיה גם יותר בשלה לספר גם את הסיפור שלי אחרי...
אז אני מתנצלת מראש לכול הבנות שדיברתי איתן אני אשמח לחזור אליכן בעתיד כרגע אני די מפחדת ממה שאני צריכה לעבור...
שיהיה לכן שבוע טוב,חסר כאבים ועם הרבה מצב רוח...
יפעת.

liats80

New member
תרגישי טוב

היי יפעת.
ניסיתי להשיג אותך בנייד (בקשר לפנייה שלך לאנד"י בנוגע לסרט) ולא הצלחתי. בבקשה צרי קשר שוב כשהנושא יהיה שוב רלוונטי.
בכל אופן, מאחלת לך שימים יפים יותר יגיעו במהרה, שהניתוח יעבור בהצלחה וכמובן - החלמה מהירה ומלאה.

מחזיקה לך אצבעות

ליאת.

רווית04

New member
העיקר שתרגישי טוב קודם כל!

ותעברי זאת בשלום, וכל חיזוק שתצטרכי את מוזמנת :)
ושתחזריי לנושא העשייה אני כאן גם כן, לא נעלמת מהרעיון המדהים שבחרת לעשות ואני תומכת בכל עשייה שהיא.

יפעת 7379

New member
אבודה

תודה רבה,
הבעיה שזה לא רק אני גם אני אבל לא רק המשפחה שלי קצת מתפרקת... לאחי גילו צליאק חמור והוא לקה בדיכאון קליני בעיקבות זה (רק 25% מהחולים בצליאק לוקים בזה והוא לצערי אחד מהם) ולאמא שלי גילו גידולים ברחם אחרי שהיא כבר החלימה מסרטן שד,אני מתחילה לחשוב שאני הכי בסדר כרגע למרות שאני לא... וניגמרו לי כול הכוחות.
אמא שלי רבה עם סוריאנו,התעצבנה עליו בתל השומר ועשתה סצינה שקצת הביכה אותי אבל הבנתי אותה היא פשוט רצתה לצעוק כבר על מישהו שלפחות משהו אחד יילך כמו שהיא רוצה,זה לא עזר ואני מקווה שהוא לא יעשה משהו נגדי בעיקבות זה.
פתאום הכול שוב ניראה לי נורא,אני בעבודה שאני שונאת ולא יכולה להביא ילדים וכואב לי אני בלופ עם עצמי שלא ניגמר...מרגישה אבודה אבל מקווה לטוב באמת בריאות זה הדבר הכי חשוב!!
תרגישו טוב כולכם,
ליבי עם כול אחת ואחת מכן,
יפעת.

גיגי351

New member
יפעת נשמה תרגישי טוב

ונא אל תתיאשי ואל תיפלי ברוחך.....לפעמיים הצרות באים בצרורות....אבל לפעמיים גם דברים משתנים לטובה.....תהיי חזקה בשביל משפחתך ובמיוחד בשביל עצמך.
אני יודעת שקל להגיד, אבל אגיד בכל זאת: תקווי לטוב ותשתדלי להיות אופטימית.
מקווה שיהיו בשורות טובות לך ולכל משפחתך.
שולחת לך חיבוק ומחזיקה אצבעות .

למעלה