דחייה

iNEEDit25

New member
דחייה

איך אתם מתמודדים עם דחייה? מישהו שהייתם איתו, לא רוצה אתכם. אני אישית כ"כ רגיש לדחייה, זה מטורף.

מתקתק99

New member
דחיה - חלק מהחיים, נכון לגבי שני הצדדים../images/Emo13.gif../images/Emo4.gif

בוקר טוב iNEEDit25 , אל לנו לקחת\לקבל דחיה באופן אישי. ואין להיפגע מכך...זה לא אומר שאתה לא בסדר... זה לא אומר שאתה לא נראה טוב... זה לא אומר שאתה לא בן אדם טוב ומעניין. לכל בן אדם, כמו לי ולך ולכל אחד ואחת, יש את ההעדפות שלו. הטיימינג הנכון, יתכן מצב ואתה כן הטעם של האדם איתו באת במגע, אבל, אם הוא אינו פנוי רגשית...עדיין כואב פרידה או מפנטז על מישהו אחר...מירב הסיכויים...שקשר רומנטי לא יתפתח. קשר צריך להיבנות לאט. אל תבטל את עצמך. קח את הזמן. אם מדובר בבן אדם\הפרטנר המתאים - זה יקרה. ואם להיפך - גם אם נעשה שמיניות באוויר - זה לא יעזור. פרט לכאב לב ושריפת אנרגיות מיותרות. החוכמה - לא להתייאש. להמשיך ולחפש - לא בצורה אובססיבית. יש עוד דברים בחיים הזקוקים ליחס, להתמקדות, לפעולה. הווי אומר, לא לשרוף את חייך רק כדי למצוא בן זוג. כמו בלוטו, מדי שבוע ממלאים טופס, עד שעולים על צירוף מספרים נכון, וזוכים בהגרלה הגדולה. אני, באופן אישי, מתאכזב, כואב והפוך קצת, זה בריא גם ליפול...לא יותר מדי... ודואג לשעשע את עצמי ולהתעסק בדברים מהנים אחרים. הבעיה לא אצלי, אם מישהו לא חפץ בי. הבעיה אצלו ואין לפתח מערכת יחסים ממקום חולה. next - ממשיך הלאה... שבת שלום ומתוקה, א-ו-פ-י-ר.

אני חושב שהתמודדות עם דחיה

דורשת סוג של בגרות מסוימת. להגיד "אני נורא רגיש לדחיה" זה משפט טעון ומורכב, והשאלה מה הוא אומר לגביך? האם כל אדם שמסרב לך הופך אוטומטית למוקצה מחמת מיאוס? האם כל פרטנר שנפרד ממך מוגדר כאויב המדינה? זה לא נאמר מציניות אלא ממקום אישי, ככה אני הייתי בגיל העשרים פלוס שלי, כל דבר היה דרמה, כל פרידה מדייט וחצי לוותה בדכאון וחוסר אנרגיות. וזה היה לחינם. נכון שאם יצאת עם מישהו תקופה וזה נגמר לגיטימי לגמרי שתחוש כאב ואכזבה, אבל גם לכאב וגם לאכזבה צריכים להכניס פרופורציות.

white star

New member
../images/Emo54.gif זה באמת לא נעים

מצד שני זה חלק מהחיים. כדי להשיג דברים בחיים, צריכים לקחת סיכונים. לפעמים מצליחים, לפעמים לא. אבל מי שלא לוקח סיכון, מראש מאבד את הסיכוי לקבל משהו טוב. אז פשוט צריכים להפנים שדחיות זה חלק מהחיים, עוד יגיע המתוק שלך שלא ידחה אותך ויאהב אותך
רותם

למעלה