דחחוףףףףףףףףף

syafit

New member
דחחוףףףףףףףףף

אני בתהליך משפטי מול משהבט בעניין הכרה רפואית-נפצעתי בצבא, טרם נקבע פסק דין בעניין,האם אני יכולה להגיש מועמדות לעבודה במשרדי משהב"ט והתעשיות הצבאיות?? או שסבירות העסקתי נמוכה בשל התביעה?? אני זקוקה לתשובה ההקדם!!!!

AVI359

New member
מה דחוף?

יפית שלום רב בזמן הליכי המשפט מוקפאים כל הליכי השיקום שלך. אולם את יכולה להגיש מועמדות לעבודה באופן עצמאי ללא שום קשר לתביעה. תתקבלי בתנאי שנתונייך האישיים מתאימים לתפקיד. בהצלחה אבי

יפית

אין כל קשר בין שני נושאים אלה.מבחינה מעשית אינם יכולים לדעת כי את נמצאת במצב של תביעה כנגד האגף (זה חסוי),באם זה באמת מפחיד אותך. מצטרף לדברי אבי ומאחל לך הצלחה.

syafit

New member
אבי ונתיב יער-תודה חברה אבל.....

אבי ונתיב יער היקרים-תודה חברה, העניין הוא שאני מיועדת לתפקיד שדורש ממני לוותר על סודיות רפואית ולעבור בדיקת פוליגרף (סיווג בטחוני וכו')והם בתחקיר הביטחוני שואלים לגביי נכות וכו'-אני יודעת שאין במיגבלתי שום הפרעה לבצע את התפקיד אך אני חוששת שמטעמי ניגוד אינטרסים או "פחד" להיתעסק עם מועמדים בעלי לקות רפואית (אפילו שהיא אינה מפריעה בביצוע העבודה-אליה אני מיועדת) הם ימפו אותי על אף התאמתי הן מבחינה רפואית והן מבחינה בטחונית, מה אתם אומרים??

shanis

New member
אין מה לחשוש

משרד הבטחון הוא גוף כ"כ גדול וגוף אחד במשרד הבטחון לא מעניין אם תבעת גוף אחר, במיוחד לא כשמדובר בתביעה להכרה. מהבחינה הזאת הם פועלים כמו שני גוף נפרדים. החחש היחידי , וגם הוא לא בטוח, הוא במידה ואת מנסה להתקבל לאגף השיקום, ואני מבין שזה לא המקרה. בהצלחה.

חייקין

New member
לו הייתי עומד באותה דילמה...

הייתי לבטח מדווח על המוגבלות הפיזית, ומוסיף כי אינה מגבילה אותי בביצוע העבודה הנדרשת! מאידך, אין צורך לדעתי לדווח כי את בתהליך תביעה להכרת נכות וכו'...

syafit

New member
תודה לכל מי שעזר לי

תודה רבה עזרתכם חשובה לי עד מאוד שבת שלום

עָנת

New member
משרדי משה"ט+תעשייה צבאית

אינן קשורות לאגף השיקום. אי לכך נראה לי שלא תהיה שום בעייה.

למעלה