דחו את עיר הבירה

Skicker

New member
דחו את עיר הבירה

וגם את ניצנים בגלל המצב http://e.walla.co.il/?w=/6/941249

Jimmiet

New member
לא הגיוני שדחו את ניצנים.. =/

זה עוד שלושה שבועות!

Jimmiet

New member
ההופעות כן, לא משו.

אבל זה עדיין אירוע כיפי. אז ההופעות לא יהיו מדהימות, אבל הם יהיו סבבה, ויש מסיבה אחרי, ושאנטי לפני, וים, ומתחמים אחרים.. בקיצור - זה עדיין שווה, גם אם אין איחודים למיניהם או הופעות נחשקות.

Jimmiet

New member
מגיע לך.

lioryifrah

New member
לפחות לא דחו את העיר האדומה...

יכול להיות שאני אהיה שם...

Funky Giraffe

New member
תפסיקו להיות אנוכיים, זה לא הזמן

לצאת לבלות ולחגוג! הגענו לימים קשים ונעבור אותם ביחד, לאו דווקא עם מוסיקה בLIVE... זה מעודד, זה משמח, אבל זה פשוט לא הזמן הנכון לצאת ולחגוג בחוץ... אי אפשר לדעת מי יהיה הבא בתור על הכוונת, התעוררתי לא מזמן ואני מגלה שיש 8 הרוגים 9 פצועים קשה ו4 בינוני במתקפת רקטות בחיפה, ואני לא יודע מה לעשות, כי העיר הזאת והקריות בפרט עמוסה במכרים וחברים שלי... אז בזמן שאני אלך לוודא את זה, תפסיקו לדבר על הופעות. זה פשוט לא הזמן.

Jimmiet

New member
גם לי, לצערי, יש מכרים אי שם.

ומהשיחות איתם אני יודעת שכל [טוב, לא כל.. אבל..] מה שהם רוצים כרגע זה שהאירועים יתקיימו, ושהם יוכלו לצאת קצת מהמקלטים ולהנות. הם, עצמם. כמו שלירון מארגן הסעות לכל האנשים ממקומות העימות... בשבילם... או שאפשר לשבת בבית ולהכנע. אותו דבר לגבי ניצנים, אבל אני התייחסתי לזה שניצנים זה עוד שלוש שבועות ולא הגיוני לבטל את זה כבר מעכשיו. מי מאיתנו שלא חושב כרגע על עצמו, על החופש, על הופעות... משקר. לעצמו או לאחרים. אני לא אומרת שלא דואגים, ברור שדואגים. ברור שאכפת. לחלקינו מצבהרוח ברצפה, וחלקינו מתעדכנים מידי פעם, לחלקינו זה נוגע יותר ולחלקינו פחות, אבל אני בטוחה שכולם חושבים גם על עצמם, וגם על הופעות, כמה שהם מנסים להכחיש את זה לאחרים או לעצמם. עד כמה שזה לא יפה ואבסורדי.. אבל קצת מציאותיות..

Funky Giraffe

New member
לא יודע, גמני דבקתי בזה

אבל כבר הייתי בהופעה אחת (תומר יוסף) מאז שהתחילה המלחמה הזו עד כמה שאפשר לכנות את זה ככה, זה פשוט לא. אולי זה רק אני.

chen2408

New member
בתור אחת שגרה בטווח ונמצאת בכוננות

ספיגה מתמדת גם בבית וגם בבסיס (עזה) אני יכולה להגיד לך שההאירועים האלה לא מעניינים אותי עכשיו, ואני סבורה שכך אצל רוב תושבי הצפון...

Yvaine

New member
ובכן,

אני אישית הכרתי את אחד החיילים שנהרגו בטנק. ויודע מה? לא, זה לא אומר שעכשיו אני רוצה לשבת בבית ורק לדאוג למי-יודע-כמה אנשים שאני מכירה שנמצאים בחיפה, כרמיאל והאזור. אני דואגת, כמובן, אבל אני רק רוצה לצאת מהבית. רק לצאת מפה ולא לשבת כל היום כמו פדלאה ולדאוג. זה עוזר יותר כשנהנים. זה עוזר לתחושה הכללית ולמצב הרוח. ובתקופה כזו, לדעתי, חשוב יותר מהכל שכולם יהיו במצב רוח סביר. שכולם ישארו שפויים וישתדלו להנות כמה שיותר. ואין לזה שום קשר לדעת הפוליטית שלי. ואין לזה שום קשר לאיפה בארץ אני גרה. זה בא רק מתוך מחשבה שלפחות את השפיות שלי אני לא אאבד במצב הזה.

למעלה