דחוף!!

דחוף!!

אז ככה אחרי חודשיים שחיפשי עבודה מצאתי עבודה. אבל פה לא נפתרת הבעיה,הבעיה העיקרית שלי היא שכאשר הייתי "מובטלת" כול הזמן בכיתי לחבר ולחברות שאין ל יכסף ואני בדיכאון ואני יעשה הכל כדי לעבוד,והנה עכשיו מצאתי (בלי עין רעה) אחלה מקום קרוב לבית שכר יפה בוס אחלה ואחרי שבוע הרגשתי כאבים בבטן ויום וחצי לא הייתי בעבודה אני מרגישה כאילו זה משהו פסיכולוגי כאילו אני מרגישה חדשה ועדיין מבולבלת ולא מוצאת תעצמי שם למרות שאני מנסה בכוח האם אני באמת סובלת מכאבים(למרות שכול הבדיקות תקינות?) האם באמת הכול בראש כי אנ ירק חדשה וקשה להשלים עם המצב? למה בעצם אני ככה אחרי שמצאתי עבודה שככ חשקתי בה? למישהו יש תשובות בשבילי? קצת נואשת... אני.

התשובה

בגוף השאלה יללה להפסיק להתפנק וללכת עם כאבי הבטן לעבודה. ברגע שתכנסי בדלת יעלמו הכאבים. בהצלחה והמון בריאות

רותי 11

New member
יכול להיות שיש לך בעיה בלקבל?

להבין שגם לך מגיע כל הטוב שבעולם ?

מגי 336

New member
כאבי בטן

לדעתי מבטאים פחד פחד מהצלחה.. יש גם דבר כזה. שימי שתי ידייך על הבטן באזור שבין הטבור לחזה (מקלעת השמש) גם אם אינך מטפלת ברייקי, זה עוזר להרגיע את הפחדים והחששות, זה די הגיוני - לפחד ממצב חדש שאינך רגילה אליו...

שושוצ

New member
../images/Emo45.gifוכשאת עושה את זה, תנשמי עמוק.

הנשימה היא 'מקלחת לנפש' והיא מנקזת החוצה את הפחד. חיכית הרבה זמן עד שמצאת, ועכשיו את כניראה פוחדת לאבד. אל תתנגדי לפחד, אלא הסכימי לחוות אותו ולנשום אותו. כשאת מתנגדת את תוקעת אותו בתוכך וזה יוצר לך את הכאבים. פשוט הסכימי להרגיש את הפחד ותנשמי. מבטיחה לך שהוא יעבור אם רק תסכימי לפחד. מנסיון!

עליזה 63

New member
והכי פשוא תרימי תפילה

לאלוהים למעלה והכל יהיה בסדר בע"ה בצלחה .

מצטרפת לדברי החברים, ועליזה...

להרים תפילה זה תמיד נחמד ויפה, אלא שאלוהים שלי לפחות לא עוזר לאלה שרק מתפללים ולא עושים שום דבר בנושא. אלוהים שלי עוזר לי כשאני מתחילה בעשייה אישית, הוא מאפשר לי למצוא בתוכי את הכוח להמשיך. אז להתפלל כתוספת לעשייה, כך אני חושבת

למעלה