דחוף מימה אתם יודעים על גיוס הצליאקים?
נושיתי האחת Member 9/9/06 #2 שכרגע הם רק יכולים להתנדב. מעבר לזה, יענו לך המתנדבים הטריים והמתנדבים לשעבר.
ש שמיניסטית ראשלצית New member 9/9/06 #3 נכון להיום, צליאקים מתגייסים כמתנדבים. מה שאומר שמקבלים פטור (פרופיל 21) ואז מגישים בקשת התנדבות. אם יש לך שאלות יותר ספציפיות אתה מוזמן לשאול. בנוסף, ישנו פורום מעולה למתנדבים- פורום מספר 1177 או בשמו "התנדבות לצה"ל". בהצלחה!
נכון להיום, צליאקים מתגייסים כמתנדבים. מה שאומר שמקבלים פטור (פרופיל 21) ואז מגישים בקשת התנדבות. אם יש לך שאלות יותר ספציפיות אתה מוזמן לשאול. בנוסף, ישנו פורום מעולה למתנדבים- פורום מספר 1177 או בשמו "התנדבות לצה"ל". בהצלחה!
T tamir1987 New member 9/9/06 #4 אני התנדבתי לצה"ל כרגע אני בחיל האויר וחודשיים בצבא אם יש שאלות ובעיות אני אשמח לעזור לך
ש שמיניסטית ראשלצית New member 13/9/06 #9 הי תמיר, דבר ראשון הגבתי לי וכנראה טעית.. אני כיום כבר שנה בצבא.. דבר שני, אם היית בגיוס של סוף יוני אז כנראה הייתי בפאנל שלך, זוכר?
הי תמיר, דבר ראשון הגבתי לי וכנראה טעית.. אני כיום כבר שנה בצבא.. דבר שני, אם היית בגיוס של סוף יוני אז כנראה הייתי בפאנל שלך, זוכר?
ג גיל המגניב New member 9/9/06 #5 עוד לא נכנסו הפרופילים החדשים? היו הרבה דיבורים לא מזמן על פרופילים חדשים שרוצים לתת למתנדבים, במקום פרופיל 21. זה עדיין לא בתוקף? כשהתגייסתי (בשנת 2003 אז גם הייתי עם פרופיל 21...)
עוד לא נכנסו הפרופילים החדשים? היו הרבה דיבורים לא מזמן על פרופילים חדשים שרוצים לתת למתנדבים, במקום פרופיל 21. זה עדיין לא בתוקף? כשהתגייסתי (בשנת 2003 אז גם הייתי עם פרופיל 21...)
ג גיל המגניב New member 10/9/06 #8 היה לי תפקיד מעניין... ../images/Emo8.gif הייתי הפקיד של הקפ"ס ברמת דוד
ש שמיניסטית ראשלצית New member 13/9/06 #10 למיטב ידיעתי, עדיין לא נכנסו הפרופילים.. בגיוס המתנדבים האחרון (שהיה לפני כמעט שבוע!) היו 5 צליאקיות. כך שלפחות שכנראה זה עדיין לא תקף.
למיטב ידיעתי, עדיין לא נכנסו הפרופילים.. בגיוס המתנדבים האחרון (שהיה לפני כמעט שבוע!) היו 5 צליאקיות. כך שלפחות שכנראה זה עדיין לא תקף.