דחוף...

דחוף...

אני ממש צריכה איזה רעיון למתנה\קטע סיום לקומונרית שלי... אני לא מוצאת שום תכונה מיוחדת שאני יכולה לייחס לה את המתנה ולכן סתם... משהו מגניב\ קטע יפה... בבקשה בבקשה!

אהוד-

זה המלכישוע הזה אמר!! אינלי שום רגשי נחיתות... לא הבנתי מה הוא רצה ממני... תודה בכל זאת =)

יש את

'יש מקומות שאתה עובר בהם מביט לצדדים וממשיך הלאה יש אנשים שאתה פוגש בהם מחייך קלות וממשיך הלאה אבל יש, לא הרבה כמובן רק כמה מיוחדים אי שם מקומות שאתה עובר בהם ונשאר כי טוב לך וחם וקשה להמשיך הלאה ויש אנשים שאתה פוגש בהם ונקשר אליהם וכשאתה ממשיך הלאה הם נשארים אצלך עמוק בלב. הנוסטלגי... x, ...................... ..................... .................... [פה את יכולה לכתוב איזו הקדשה אישית: היית 'קומונרית' אולי אבל יותר מזה...לימדת אותי המון. תודה על שנה\שנתיים נפלאות. מעריכה הרבה, תמר. ] [ זה כמובן סתם חירבוש אבל חשבתי על משהו ברמה הסבירה.] צריכה רעיון אולי למתנה? את הקטע הנ"ל אפשר לרשום\להדפיס על רקע של נוף של ים, צמחיה, או הרים, את זה להדביק על לוח עץ מרובע בגודל של אצבע אמה על אצבע אמה [היו לי פה רק אמצעים ידניים למדידה מצטערת..
], לחבר עוד שניים כאלה [לוח עץ מרובע בגודל של אמה על אמה], הראשון יהיה הטקסט, השני יצטייר עליו משהו, והשלישי כנראה שגם. לחבר את שלושתם ע"י חבלים קטנים כאלה [אם את יודעת למה אני מתכוונת...], ואת ההתחלה, הלוח הראשון, לעשות מחבל כזה קטן בתור וו לתליה. וזהו, אפשר לצרף אבל אם את רוצה או חושבת עוד מתנה שקשור בה\בשתיכן. חוויה משותפת שעברתן או זיכרון מצחיק או חמוד כזה. [בהודעתי זו ניסיתי לצייר את המתנה שהביאו לאחותי שעשתה שירות לאומי
] מקווה שעזרתי, וב"הצלחה רבה. המשך פעיל ופורה בסניף עם הקומונר\ית החדש\ה...

תודה רבה!

עשיתי את הקטע הזה... רשמתי את זה על דף חום והדבקתי כבשים כאלה מעץ ודשא מחרוזים ירוקים ועננים מקרפ כחול... קיצר יצא מה חמוד! ואני יקנה לה את הקופסאות האלה של המלא שוקולדים וישים בפנים "דנונה שובע" כי היא מהאלה שכל החיים שלהם בדיאטה! וואו, תודה רבה! יצא מעולה... ואהוד, כפרעליך! תודה על המוזה... יומטוב, תמר.

תכתבי לה מכתב עם בדיחות פרטיות

מתקופת הקומונה ועל כל הדברים שעברו עליה בתקופה הזאת

אמממ...

רעיון טוב אבל במקרה הזה הוא לא רלוונטי כי היה לה שנה סיוט... הרסנו לה ת'חיים בסניף! בכלזאת, תודה!

למעלה