דחוף!!!!!

דחוף!!!!!

טוב...אני חדשה כאן בפורום.... אתמול הלכתי לעשות תאוריה (שלישית...
) היתה לי שאלה מאוד מעצבנת ואני לא יודעת אם עניתי עליה נכון.... בבקשה בבקשה תענו לי עליה... האם לבוחן רשמי של משרד הרישוי מותר לבדוק כל רכב? א-לא, רק לשוטר מותר. ב-לא, מותר לו רק במשרד הרישוי ג- כן. ד- לא. מה אתם אומרים.... זה ממש חשוב לי... תודה רבה!

Krishi

New member
אני לא יודע מה התשובה..

אבל לא אמרו לך ישר אם נכשלת או עברת?

כן...

אמרו לי...נכשלתי בפעם השלישית...אני כבר משתגעת מרוב לימוד וכישלון.... איך אני יכולה לדעת מה היתה התשובה????

aviGODFATHER

New member
נראה לי שזה ב'

בשום פנים ואופן זה לא ג'. א' ו-ד' זה בעצם אותה התשובה רק שא' זאת "תשובה מלאה". בצלחה בפעם הבאה

בטוח??

זאת השאלה הכי מעצבנת.... מישהו נתקל בה גם כן בתאוריה??? מה עניתם??? הלוואי שפעם הבאה אני יעבור...!

aviGODFATHER

New member
ההיגיון אומר שכן...

הדבר הכי בטוח - לשום אדם ממשרד הרישוי אין את הזכות לעצור אותך לבדיקה באמצע החיים, אבל אם עושים טסט לאוטו במשרד הרישוי הוא אמור לבדוק לא? אבל, ההיגיון זה לא ממש הצד החזק של משרד הרישוי.

aviGODFATHER

New member
אין מצב

פשוט אין מצב שהוא יכול לעצור אותך לבדיקה, אלא אם כן הוא מלווה ע"י שוטר.

Nofale

New member
בוחן רשמי ממשרד הרישוי

יכול לעצור אותך בכל מצב בכל עת בכל זמן וגם שוטר ככה (לפי התיאוריה)

אז ככה...

בשישי בערב ישבתי עם ההורים שלי והאחים שלי וניסינו להבין מה היו הטעיוית שלי.... פתחתי את הספרי שיש לי וגם את חוברת השאלות.... במקרה ראיתי מבחן אחד שכנראה דילגתי עליו (את כולם כבר עשיתי חוץ ממנו) והיתה את השאלה הזאת שם.... התשובה הנכונה היא שכן מותר לו... אבל אני לא כל כך מבינה את ההגיון שבזה....זה ממש חוצפה מצד הבוחן לעשות דבר כזה.....אני לא מבינה... מישהו מוכן להסביר לי למה מותר לו????

רשמתי לך תגובה יותר מפורטת למטה

זה ממש לא חוצפה זאת העבודה שלו (בין היתר) ולכן מותר לו לבדוק כל רכב...

aviGODFATHER

New member
טוב אם כ"כ הרבה אומרים שזה ג'

אז אני טועה. אבל זה עדיין נראה לי הזוי. לבוחן ממשרד הרישוי לא צריכה להיות הזכות לעצור אותי לבדיקה מחוץ למשרד הרישוי, כמו לשופט תעבורה אין זכות לשלול ממני את הרישיון מחוץ לבית המשפט

נכון

זה הזוי לגמרי...אבל מה לעשות שזה החוק.... אבל אני אשמח באמת להבהרה בעניין החוק הזה.. אם יש כאן מישהו שבאמת מבין בחוקים והוא מוכן להסביר את החוק הטיפשי הזה אז תסביר לכולם כאן בבקשה!!!

תגובה

משרד הרישוי זהו המשרד היחיד במדינה שמוסמך לתתרשיונות נהיגה ורכב. לכן מתוקף תפקידו של המשרד שנותן רישיונות לרכב ורשיונות נהיגה הבוחנים המוסמכים לתת רישיונות אילו רשאית לקחת את הרישיונות אלה אם הם מוציא משהו לא תקין. ולכן מתוקף תפקידו של הבוחן יכול הבוחן לבדוק כל רכב... אני מקווה שהסברתי את זה ברור כפי שאני זוכר ומבין את זה אם ישנה טעות אנא סילחו לי מקווה שעזרתי

aviGODFATHER

New member
יש לו את הסמכות לבדוק במשרד הרישוי

לא צריכה להיות לו הסמכות לעצור אותי באמצע החיים ולבדוק לי את הרכב. כמו שהמורה שלי יכולה (בעצם, הייתה יכולה) להגיד לי לסתום כמה פעמים שהיא רוצה כשאני בכיתה, אבל מחוץ לכיתה ומחוץ לבצפר היא לא יכלה לעשות כלום...

למעלה