דחוף!!!!

utyra

New member
דחוף!!!!

בעלי רוצה להתגרש ממני - הוא נמצא בשיא של מחלה פסיכיאטרית ולא שןפט נכון את המציאות. בעיה שהוא תהליך גירושין לוקח הרבה זמן ואני כבר רוצה להפריד את חשבון בנק המשותף שלנו היות ואני מרוויחה הרבה יותר ממנו, והוא מזבז הרבה יותר ממני. אבל הוא לא מסכים שנשלם את כל השבונות חצי חצי מסיבה ברורה. שאלה מה אני עושה עם זה: אני רוצה לפתוח חשבון בנק נפרד בשביל המשכורת שלי, ולהקפיא את החשבון המשותף, אבל מי ישלם על שכר דירה ועל הדירה שקנינו ועוד נכנסו לגור בה? התעיצתי כבר עם שני עו"ד אחד אמר שאני אעביר חצי מהוצאות כל חודש לחשבון משותף, אבל במקרה זה הוא יכול פשוט לקחת את הכסף וגם לא לשלם את החצי שלו, השני בכלל אמר לי לשלם אתה כל בעצמי ובו זמנית לתבוע אותו אחרת יהיו לי בעיות עם הבנק, אבל אני לא מסכימה לשלם את הכל מהכיס שלי ותקווה לקבל מתישהו בחזרה על כל הטיפול בתיק שלי עו"ד רצה 30000 ש"ח - זה סכום הגיוני? יש למישהו המלצןת מה לעשות ו או המלצות על עו"ד טוב? תודה רבה

בדד1

New member
אני יכול להמליץ לך

על עו"ד טוב אבל הוא יעלה לך לפחות 100000 ש"ח ובכלל פתאום ראיתי שכל השאלות שלך על כסף ואני לא מבין בכלל בכסף

חוץ מכסף

מה עוד קורה..את טוענת שהוא לא רואה את המציאות. הוא רוצה להתגרש. את רוצה? את כבר בעצם החלטת לא? לכי לדון יחיא. יעלה בוחטה אבל כדאי....

אני חושב שששששששששש

אין לך בררה תשלמי את החשבונות ובמקביל תתבעי אותו , הרי גם עכשיו את משלמת את החשבונות לא?
, ("את מרווחה הרבה ממנו") ,

N D R

New member
יש לי רעיון.

אם בשיטת "עשה זאת בעצמך", בכל מה שאת בטוחה תעשי כמו שחושבת וכל מה שלא הטילי מטבע. אם בשיטת עו"ד, אם החלטת על עו"ד, תזרמי איתו לכל אורך הדרך אם לא, הטילי מטבע.

noam weissman

New member
הצעה ששווה לנסותה

גרושתי בזבזנית חסרת תקנה. כל מה שניסיתי כדי לעצרה לא צלח. כשביררתי לא העלתי דבר שניתן לעצור אותה. לאחר שלמדתי את הנושא הבנתי שיש מוצא מהבעיה. מכיוון שחשבון הבנק הינו על שם שניכם את אינך יכולה לבטל צקים, כרטיסי אשראי וכל פעולה אחרת ללא הסכמת בן הזוג !. מה שאת כן יכולה זה ללכת לפתוח חשבון חדש, אפילו באותו סניף, להעביר את כל התשלומים לחשבון הנ"ל ואת משכורתך. את החשבון המשותף הגבילי לשתי חתימות. ברגע שאת מגבילה את החשבון לשתי חתימות כרטיסי האשראי וצקים בטלים וכל פעולה אפילו פעוטה חייבת בחתימת שניכם. הוראות הקבע ממשיכות להיות מכובדות. ברגע שאת מבצעת אקט שכזה זאת הכרזת מלחמה וקחי זאת בחשבון. לגבי תשלום לעורך דין. המחירים נעים מכמה אלפי דולרים ועד כמה עשרות אלפים לתיק כולל הכל. בחיפה אני יכול להמליץ על זיו גרובר ($15,000). זיו בולדוזר וחריף מאוד. בהצלחה.

utyra

New member
וחשבון משותף רגיל

הוא לא חייב בשתי חתימות? ואם לא, איך אני יכולה להכריח אותו להפוך אותו לחשבון של שתי חתימות?

הוא התכוון

שהחשבון החדש יהיה רק על שמך....ואת החשבון המשותף(הישן) תגבילי ל- 2 חתימות

פרק ב

New member
קודם כל...

כמו בספר מתכונים של לא חשוב איזו עדה: קודם כל תרגעי וברצינות, המצב לא פשוט ומדובר לא רק בכסף את צריכה להחליט כמה החלטות עקרוניות לפני שאת ניגשת לפתרון הבעיות שאת מציגה ועוד מליון שלא הצגת או שאת עוד לא יודעת שהן מחכות לך. תיעזרי בסיוע מקצועי (אישי יעוצי, לא משפטי) להחליט מה את בכלל רוצה לדוגמה:- אם נכון מה שכתבת בדבר חוסר יכולתו לשיפוט מציאותי את יכולה ללכת בכוון של הכרזתו כלא כשיר, לקבל אפוטרופסות ואז כל ענייני הכספים ינוהלו על ידך מצד שני זה עלול אולי לתקוע אותך בנושא הגירושין וכשהחלטת על כיוון פני לעורך דין המתמחה בתחום, כי כאן בפורום תקבלי הרבה כוונה טובה, שאינה תחליף ליעוץ משפטי מקצועי כפי שתזדקקי לו במקרה הלא כל כך פשוט שלך כדאי גם שתפני לפורום דיני משפחה וירושה, מנהלת הפורום עו"ד רות דיין-וולפנר וכמה מחברי הפורום הם משפטנים המתמחים בנושאי גירושין (לא שתקבלי "יעוץ משפטי חינם" שם אבל הכוונה ראשונית אולי) בהצלחה

למעלה