דחוף

sbadhd

New member
דחוף

שלום לכולם ממש דחוף לי אולי תוכלו לעזור אני סטודנטית ואני מחפשת לקנותצ מתנה למרצה שלי המול זמן חשבתי מה לקנות שיהיה בעל ערך ומכובד ולא יתפרש לא נכון... החלטתי שאני רוצה לקנות לו סימניה בהתחלה רציתי לקנות לו סימניה מעור מיוחדת כזו כמו עם הכתובות מאשור או בבל או מצרים העתיקות אני לא מצליחה למצוא עכשיו אני חושבת אפילו לכיוון הכסף אני רוצה משהו מיוחד אני באה מתחום המקרא. אני רוצה לכתוב על זה מאחורה תודה על שנה מעוררת השראה אני רוצה את זה לא מקל כזה דק משהו מיוחד שיראה עתיק ומיוחד משהו מדהים משהו קשור יש למישהו רעיון? הייתי בכל חנות בחיפה למוצרי עור או ספרים או גברים נשאר רק האינטרנט בסופו של דבר גם לא רציתי מאוד יקר זה ממש דחוף גם בזמן ומאוד מאוד מאוד חשוב לי בבקשה עיזרו לי

אני חושבת שתוכלי למצוא משהו מתאים

בחנות של "בית התפוצות" או של "מוזיאון הארץ". כל חנות של בית מלון מחזיקה חפצים כאלו. אם את לא רוצה להוציא הרבה כסף, את יכולה ללכת לחנות של יצירה ופנאי, ולהרכיב לבד יצירה יפה. אני עשיתי את זה כמתנה לבית חדש, עם חמסה מעץ, ומדבקה של ברכת הבית. או ליום האם, עם מדבקה של משהו יפה לאימא. בקיצור, בחנויות האלה יש תמיד רעיונות ממש יפים. בהצלחה- וכל הכבוד על הרעיון!

אני מציעה לך להכין לו מגזרת נייר

עם הקדשה מיוחדת לו משהו כמו המגזרת המצורפת אנשים בדרך כלל מעריכים מתנה עבודת יד

למעלה