דחוף

uva240

New member
דחוף

הכלבה שלי מסוג לברדור רטריבר בת חודשיים הקיאה עכשיו והיא ממש אפטית: לא אוכלת, לא מגיבה, לא משחקת. האם לקחת אותה לוטרינר עכשיו או לחכות עוד ולשים לב למצבה? היא עברה חיסון וקבלה כדור לתולעים ב 12.04 , לפני שבוע וחצי. אשמח לקבל תשובה מהירה

הקאה בגורה

אמנם כבר עבר זמן, וכל זאת. הקאה יכולה להיות סתמית, הקאה בגורה צעירה עם אפטיות בהחלט עלולה להעיד על מחלה. המחלה הסבירה ביותר כאן היא פרוו. זו מחלה שדורשת טיפול ארוך ואינטנסיבי, והיו לי בחודש האחרון 7 מקרים בקריות, כך שאני מעריך שגם בחיפה יש. בעובדה שהיא חוסנה לא מעלה ולא מורידה דבר. ההתרשמות שלי היא שבמקרה זה לא חייבים לרוץ באמצע הלילה לרופא, אבל לא הייתי מחכה עד מחר.

uva240

New member
הקאה בגורה

היום במהלך היום מצבה השתפר. היא לא הקיאה כלל מאז אותה פעם וכעת היא עם הרבה מרץ. האם עדיין ללכת איתה לוטרינר?

סבלנות

היום כבר יום שגרתי, שימי לב מה קורה איתה. אם האירוע חלף לחלוטין, היא מרגישה טוב, אוכלת שותה משחקת ולא משלשלת, אין סיבה לדאגה. אם משהו לא בסדר, או אם יש חזרה של הארוע, ודאי שכדאי ללכת לבדיקה. יתכן והיא סתם אכלה משהו לא טוב, שעשה קלקול קיבה, וכעת היא בסדר, אך עדיין יכול להיות שהיא חולה, ולכן צריך לשים לב.

למעלה