חחחחחחח...טובב..
ר רועיי גמליאל1 New member 26/3/06 #17 כה מותק אד אמר לי אם אני לא טועה במועדון נמלה.. בשעה 12 ניראה לי אני ישאל אותו
א אדם יוסף החיים שלי New member 26/3/06 #14 אעעעעעעעעעעעעעע אתה בן דוד של אדם??? כפרעליוו כנסס אליי לאייסי בבקשההה 23303591
ה הדר סנדלר חמי2 New member 26/3/06 #25 ילדדדדדדדדדדדה כנסיי ראבקקקקקק אתת כברר התחלתת לעצבןן אותייי ררררררר שמעייייייייייי עכשיוווווווו יש בעיהה בכלל השיניייייםם לא רקק בשלוו ואםם הואא אומרר שהואא דוד שלל אדםם אזז הואא דודד שלוווווו בליי וויכוחיםם סבבה?!!?:?
ילדדדדדדדדדדדה כנסיי ראבקקקקקק אתת כברר התחלתת לעצבןן אותייי ררררררר שמעייייייייייי עכשיוווווווו יש בעיהה בכלל השיניייייםם לא רקק בשלוו ואםם הואא אומרר שהואא דוד שלל אדםם אזז הואא דודד שלוווווו בליי וויכוחיםם סבבה?!!?:?
ר רועיי גמליאל1 New member 26/3/06 #29 יא איזה חמודהה חח חח את צוקתת בלי לזיין תשכל מי שרוצה שתאמין שאני בן דוד של אדם.. ומי שלא מאמינה שלא תאמיןן
יא איזה חמודהה חח חח את צוקתת בלי לזיין תשכל מי שרוצה שתאמין שאני בן דוד של אדם.. ומי שלא מאמינה שלא תאמיןן
כ כרמלוש לאב את אושרי New member 26/3/06 #32 או שתקשרו אותה או אותי..אני מתחילה לאבד תעשתונות.............. ולא כדאי שזה יתפתח
O OoנויoO New member 26/3/06 #38 אדם לא דתי....יש לו רק תמונה אחת עם כיפה חחחח... לא נורא הוא חמוד גם ככה....חחחח [עזבו היום אני נקרעת מהשטויות של עצמי]
אדם לא דתי....יש לו רק תמונה אחת עם כיפה חחחח... לא נורא הוא חמוד גם ככה....חחחח [עזבו היום אני נקרעת מהשטויות של עצמי]