דחוף..

yafyofa

New member
דחוף..

היי לרופא, אני חייבת לשאול מה אתה אומר.. הייתה לנו מין פאשלה שכשהוא גמר הוא לא יצא ישר ואז הקונדום נשאר אצלי, הפיה של הקונדום הייתה בחוץ אבל שאר הקונדום נשאר, עכשיו לא נראה לנו שחדר זרע ויומיים אחרי זה הייתי אצל רופא נשים ושאלתי אותו אם אפשר להיכנס ככה להריון כי אני אמורה לקבל מחזור בדיוק(באותו יום שהייתי אצל הרופא היה התאריך המשוער שלי ויומיים לפני זה קרה), ואם צריך לקחת גלולה של ה72 שעות , הוא אמר לי שלא צריך ושזה מיותר ושאין כמעט סיכויים שזה יקרה כי אני ממש לפני מחזור, מיותר לציין שאני בלי גלולות וכשבאתי לרופא הוא המליץ לי על גלולות שלא יקרה שוב פאשלות כאלו, הוא לא עשה לי בדיקות דם כדי לקבל את הגלולות, עכשיו , המחזור שלי בד"כ סדיר, ולפי מה שזכור לנו לא קרה לנו פאשלות החודש חוץ מזאת, המחזור מאחר לי ב4 ימים, (יום ראשון הייתי צריכה לקבל), מה אתה אומר? יש מצב שכן קרה משהו? או שאני סתם לחוצה וצריכה לחכות עוד קצת? לקנות בדיקת הריון? מה לעשות?

חפיף

נראה לי הרופא הזה מה זה חיפף אותך... רשם גלולות פעם ראשונה בלי בדיקות דם? טוב.. כדיי שתעשי בדיקות למען עצמך אף אם הרופא הזה חשב שזה לא הכרחי. אגב לפי מה שאת מתארת, אני חושבת שהגלולה של ה72 כבר לא רלוונטית. ואני יכולה רק לשער שהרופא צודק הסיכוי נמוך מאוד. אגב, אני במקומך כמובן ככל שזה נוגע לכן נראה לי לא נראה, לפי תיאורך הקונדום החליק אם הבנתי נכון.. אז כאילו למה בכלל לקחת סיכון.. לחכות עוד יומיים שלמים לרופא ורק אז... לשמוע שזה כן לא בטוח? זה ממש לא אחראי מצידך... לא משנה תקווי לטוב סביר להניח באמת שאת בטוחה. את מרגישה לחוצה? יכול להיות שזה בפני עצמו סיבה לאיחור. את רוצה לצאת מהלחץ? תקני בסופר פארם בדיקה תזרקי 30 שקל, או כמה שזה עולה ותדעי.. עד שהרופא יענה לך או יכולה לטפס על 72 קירות סעי לסופר פארם וזהו תחסכי תהיות...

למעלה