דחוף

דחוף

נושי שלנו נעלמה עכשיו עכשיו. עפ מישהו יוכל לפרסם את זה אני מאוד אשמח כי אני עסוכה בחיפושים. זאת התמונה:

mikonww

New member
מאיפה את באזור הצפון ?

קשה לפרסם מודעה שלו יודעים מה מי ולמה
בכל מקרה מקווה לטוב !

skarlet ohara

New member
עופריקי- תני פרטים ואולי משלחת של

צפונים תתגייס לעזור לך!!! ואל תשכחי לעדכן!! (מחזיקה אצבעות)

חיה1962

New member
איפה בצפון?? אולי באזור שלי??

אני מתגוררת בפרדס חנה אם תצטרכו עזרה.

N a d a v 1 6

New member
רגעעע

אולי היא בבית!!!!! אני איבדתי את לולה יום שלם כבר חשבתי שהיא מתה והלכתי לישון בידיעה שאין יותר לולה. פתאום שהתעוררתי בבוקר אחרי בכי מטורף(ונרדמתי תוך כדי בכי). שמעתי פעמון ומישהו מתגרד מאחורי הארון שלי. לולה החמוסה התחבאה שם מהצהררייים עד בוקר למחרת...... בלי לחחחחץ! מחזיק אצבעות.

mikonww

New member
../images/Emo196.gif אוף נו מה קורה ?

יש משהו נמצע החמוסה ?

פיו...... איזה מזל.

רק לא מיזמן מצאנו אותה. זהוא!!!!!!!!!!111 לא יהיה לנו עוד צ'אנס לימצוא אותה בפעם הבאה שהיא תאלם.

Sweet Fantasy

New member
../images/Emo57.gif

איפה היא הייתה? ושלא תהייה פעם הבאה!!!! תשמרו עליה טוב טוב

skarlet ohara

New member
איפה היא היתה????

אני יודעת שגם מיכל שאלה את זה, אבל את לא עונה ואנחנו רוצים לדעת מה קרה!!!! הלחצת פורום שלם, עכשיו את צריכה להרגיע אותנו....

mikonww

New member
../images/Emo24.gif ספרי קצת איפה וכאלה !?

וואי אני ממש שמח בשבילך, האמת שחשבתי על זה הרבה במשך השעות האחרונות. אף פעם לא אבד לי חמוס, אבל אחרי סיפורים כאלה ואחרים ניראה לי שלא משנה אם הם אוהבים או לא אני הרגיל אותם לקולר עם פעמון קטן. במקרה הכי גרוע אנשים יחשבו שזו פרה הולנדית
יא יא אינגה

Sweet Fantasy

New member
../images/Emo31.gif

אני נגד קולרים במיוחד לחיות האלו שמסתבכות הרבה.. לשמור על החמוסים זאת השיטה, זה לא כזה מסובך!

mikonww

New member
תעשי לי ילד ../images/Emo25.gif

מסכים אבל עדין לא משנה בכמה עיניים אתה משגיח עלהם, הם תמיד מוצעים את הפירצה. ואולי עדיף קצת חוסר נוחות להם עם קולר מאשר חוסר אונים על מול העולם שבחוץ.

Sweet Fantasy

New member
לא על החוסר נוחות

לדעתי זה מסוכן, הרי הם כ"כ שובבים מאיפה לך לדעת איפה בקולר יתפס להם? חוצמזה, תאמת? אני לא מבינה איך חמוס יכול לברוח!!!!!! כאילו אם באמת החדר ממוגן.. אצלי למשל הייתה פאשלה ובקלות יכלו להעלם לי החמוסים שהרשת בחדר שלהם נקרעה והם פעם נפלו ולא למדתי ופעם שניה גם ופעמיים החזרתי אותך, וזה מזל שיש לנו גינה פרטית מתחת לחדר שלהם. ו... בלי קשר אם הוא עם קולר ובורח החוצה ככה או ככה הוא יהיה חסר אונים + בחוץ הסיכוי שזה באמת יתפס במשהו יותר גבוה.

mikonww

New member
ועם עים עם ו............

שחכת אחרי שניקית להחזיר את המחסום של הדלת, אולי החלון קצת היה פתוחח בדיוק שידידה שלך שמה מתחת לו איזה כיסה לשבת, ואלי אחד ההורים שלך נכנס לך לחדר לשאול אותך משהו ואופס מבלי לסים לב לא סגר טוב את הדלת, דברים קורים
! אין חמוס שלא מצליח לברוח מספר פעמים בימי חייב, אם יש לך מזל הוא מתחת לארון בחדר שינה כול שהוא ישן וקצת פחות מזל או מעביר לילה קר או גשום מחוץ לבית, ובמקרה הכי גרוע לא מוצעים אותו יותר ולמרות שהוא יכול להיות ממש שני מטר ממך על סלע ואז מה הסיקוי שלך ליראות אותו ? בכל מקרה נכון קולר זה לא הדבר הכי הכי, אז אולי אפשר לחבר להם משהו לזנב, משהו בסגנון פעמון או איטורן סתם
ושוב נכון שלא נוח ונכון שלא בטוח, אבל הוא בורח מחוץ לבית יש סיכוי טוב יותר לשמוע אותו שזה אומר למצוא אותו. ואם הוא בורח בטוח הבית וכמו שאת אמרת שאין שום סיבה כזו ! אז אני לא מבין גם למה שהוא יתקע במשהו עם החדר שלו בטוח. בכל מקרה חמוסים לשלטון ושריצי לי חמוס כבר. מוגש מטעם האגודה למען הירקות והפרות ו/או החמוסיה בע"מ אין לעתיק או ללעוס או לעביר מצד ימין לשמאול ובנוסף אין להגיע בתלונות לרושם, הוא בפיקוח של פסיכיאטר

למעלה