דחוף

דחוף

שלום לכולם הגיע אליי לפני כמה ימים כרכן לוסיסטיק טקסס בייבי ולצערי אני לא ממש מתמצא בנחשי ספגטי מה גם שנראה לי שהוא קצת חולה אם מישהו יכול להפנות אותי למאמר בפורום או באתרים אחרים שמתייחסים לטיפול באותו נחש אני מאוד אשמח וחוץ מזה עד כמה שזכור לי יש כאן בפורום כמה שמגדלים נחש כזה אודה לכם אם תצרו איתי קשר במייל או בטלפון 0503022201 או 0545839906 תודה לכולם

Itamar Levy12

New member
נחשי ספגטי?

אני לא מבין מה אתה מנסה להעביר במושג "נחש ספגטי" אולי את מתכוון לזעמן? אם כן לא מצחיק ולא נכון במקרה שלך. כרכני טקסס הם לדעתי אחד הזעמנים היותר מעניינים שיש והיפים. הטיפול בנחש הוא דומה אמוד לכרכן תירס או קינג קליפורניה(תבדוק בשאלות נפוצות על מאמרים למתחילים) חוץ מהנושא של הגודל ואגרסיביות אם לא משחקים עם הנחש הרבה,וכדי לך להחזיק אותו 20 דק' ביום(חוץ מה3 ימים שאחרי האוכל) אחרת אתה תקבל הרבה נשיכות(מניסיון). הכרכן שלי משנת 2004(כלומר בן 18 חודשים) והוא 130 ס"מ(בלי עין הרע
) ודי שקט. אם אתה חשוב שהנחש חולה תקח אותו לוטרינר לזוחלים(תכנס לקישורים האתר הראשון ברשימה ושמה אנשי מקצוע ואז וטרינרים). להבא ללמוד על הנחש לפני שאתה קונה אותו חבל שהנחש ימות מטיפול לקוי.

Itamar Levy12

New member
ואני יוסיף

שהכרכן שלי אכל פעם אחרונה ב1.10.05 והוא כבר 2.5 חודשים בתרדמה,ככה שאם הוא היה אוכל אולי הוא היה צובר עוד קצת גודל.

איתי322

New member
שאלה לאיתמר...

מה הצבע עיניים שיש לכרכן שלך? לפי מה שזכור לי יש כמה צבעי עיניים לכרכני טקסס ורציתי לדעת מה הצבע של הכרכן שלך... תודה

לכל מי שלא הבין

אני מגדל ולוכד נחשים קרוב ל12 שנים בשנה האחרונה נודע לי שקיים חוק בישראל ללכידת נחשים מכייון שאין לי אישור כזה אני כבר לא לוכד נחשים אבל עדיין מגדל מרבה קונה ומוכר זוחלים בכלל ונחשים בפרט רוב עיסוקי זה פיתונים ,בואות ,חרדונים, איגואנות ולטאות כוח נדיר שיוצא לי להתעסק עם כרכנים, מילקים וקינגים ואלה מה שאני מכנה נחשי ספגטי לא במטרה לפגוע בגודל שהוא די מכובד לטעמי רק עם העובי והמשקל אני לא נמשך לנחשים אלו ואת הלוסיסטיק לא קניתי אלה קיבלתי מבחורה שלא הצליחה לטפל בו והעדיפה שיהיה אצלי זה נחש יפה ללא ספק (עניים קחולות) אבל נראה חלש ומסרב לאכול אני יודע שפיתונים מתכדררים מסרבים לאכול בעיכר בחורף ואני חושב שרן יסכים איתי לגבי זה אבל אני באמת לא יודע איך זה אצל כרכנים ואני אשמח לקבל עזרה עם הלוסיסטיק

Itamar Levy12

New member
אוקיי אז כמה דברים

אתה כביכול מגדל כ"כ הרבה שנים ואתה לא יודע צרכים של נחש מאוד בסיסי? בנושא של אורך ומשקל אצלי יש "נחשת ספגטי" גופר סנייק באורך של 180+ ומשקל של 1630 גרם המשקל שלה זה בערך כמו מתכדר זכר לא? בנושא שהנחש לא אוכל אני מניח שעם 12 שנות ניסיון יש לך שיטות להאיכל את הנחש,אם אתה לא מצליח תשלח לי הודעה פרטית אני מוכן לקחת את הנחש אלי לטפל בו. עוד משהו-רצוי שתראה את התמונה ותלמד לשרשר...

ינאי 15

New member
לצפע ישראלי...בן כמה הכרכן?

בעבר היה לי ניסיון מוצלח עם כרכן תירס, שהגיע אלי מאחי בגיל 6 ימים...הוא נולד יחד עם עוד 15 נחשים בערך....אם אני לא טועה כולם מתו...ומה שהיה אצלי נשאר...את כולם ניסו להאכיל בוולדות בהתחלה...אך הם סירבו...ולכן גם שלי....במשך זמן הוא לא אכל...לא רציתי להמשיך ולחכות...היום למדתי מכם שעדיף להמשיך ולנסות לתת לו וולדות...אך מה שאני עשיתי (היה לפני שנתיים בערך) האכלתי אותו בשממיות...לקחתי את הסיכון של הטפילים והמחלות שיכולות להיות אצל השממיות...הנחש הגיע לאורך של למעלה מ - 100 ס"מ...אך לצערי הוא מת בקיץ שעבר ממצמאה...כמובן אחרי גיל של מעט חודשים הפסקתי את האכלת השממיות ועברתי לאט לאט לעכברים... היום יש לי גם כרכן תירס בייבי, בן חודשיים לערך...העלתי לפה תמונות שלו כשהוא הגיע עלי...יש לו שקע בגב, מן גם כזה מלידה...אני מניח שהגדל שלו וגם אחי לא חשבו כל כך שהוא יחייה..האומנם, הוא חיי וקיים...הוא בחימום, ולא בתרדמת חורף...הוא לא אכל כמעט 3 שבועות...אני מחכה לוודלות בנתיים... אז בן כמה הכרכן שלך צפע ישראלי?

hod4

New member
ככה גם הקינגית שלי

האכלה אחרונה ב 2.10.05 ואני לא יודע מתי להעיר אותה

Itamar Levy12

New member
לקראת מרץ

שאתה רואה שהטפמ כבר די חמימות ברוב הימים תחזיר לתוך הבית לכמה ימים ולאט לאט תעלה את הטמפ' אחרי שבוע בחימום(לא כולל הימים שהנחש חזור לטמפ' בית) תן ארוחה של עכבר קטן ואחרי זה תחזור להאכיל כרגיל.(מה שרשום פה נלקח מהספר the corn snake manual אבל זה תקף גם לקינגים קלי')

למעלה