דחוף..

ליאל 24

New member
דחוף..

התחלתי לפני שנתיים טיפול ליזר להסרת שיער באיזור הפנים והפאות . המצב לא היה קריטי כלל , ופשוט רציתי עור חלק לחלוטין ( יש לי בעיה של עודף פרפקציוניזם ) , התחלתי עם הטיפולים ובהתחלה הכל נראה מבטיח ויפה והשיער החל להיעלם , בטיפול החמישי שישי הגיע למכון מכשיר חדש בשם פאלומר והמטפלת הודיע לי כי יאלצו לגלח לי את השיער לפני הטיפול מאחר ואסור שתהיה אף לא שיערה אחת ( אני חייבת לציין שהיו לי שערות בהירות מא שכלל לא ניראו - אבל היא התעקשה שגם אותם חייבים להסיר ע"מ שלא תהיה כוויה ) , אחרי ויכוח קטן נאלצתי להסכים . טעות חיי . לאחר כשבועיים החלו לצמוח לי שערות כהות בכל איזו הפנים ( היא גילחה לי באיזורים נוספים בפנים ) גם במקומות שבחיים לא ראיתי בהם אפילו שערה אחת והמצב נהיה גרוע משבוע לשבוע .. היום שנה שנה וחצי אחרי אני עדיין סובלת מהעיניין והטיפולים בקושי עוזרים . מה הייתם מציעים לי לעשות ? לתבוע את החברה או שמא להמשיך בטיפולים שכרגע לא מועילים בכלום ?) אני חייבת לציין שיש לי הקלטה של המנהל מדבר בפניי על הטעות שנעשתה עם הגילוח, וכן דף מיומן הטיפולים שבו כתוב בפירוש שגילחו לי את שערות הפנים ... בתודה מראש ליאל

דניבויss

New member
אני הייתי מציע לא לשלם עוד כספים

וכן ליבדוק אופצייה של תביעה או ,לאמר להם ישירות שמעכשיו יטפלו בלי כסף עד התוצאות שהיו אמורות להיות -או תביעה

ליאל 24

New member
היי...

אני גם ככה לא מוסיפה להם עוד כלום הם כבר קיבלו את ה3000 שקל ממני ואחרי הבלאגן נראה לך שהם יעזו לבקש עוד משהו .. העיניין הוא שזה כבר יותר משנתיים וכלום לא זז .. בדיוק הבוקר הסתכלתי על הפנים וממש התבאסתי ...

דניבויss

New member
לפי דעתי לא לשתוק ,לערב בניי משפחה

להגיע לדבר עם האחראי בצורה נעימה אבל בלתי מתפשרת ,ורק לאחר מכן להתחיל לבדוק אפשרויות כאלה ואחרות ,ביניהן תביעה .

לדעתי...

פני ליעוץ בהקדם אצל רופא עור או מומחה נוסף, על מנת למנוע את החרפת הבעיה. האם לא אבדת אמון במכון לאור המצב החדש שנוצר? לשיקולך...

ליאל 24

New member
יעוץ ? בשביל מה אבל? הנזק כבר נגרם

ובטח שאיבדתי אמון .. אבל כדי לא לעורר חשד שאני חושבת על תביעה אני ממשיכה בטיפול כרגיל בכל חודש ומתנהגת כאילו הכל בסדר... אני פשוט מיואשת ואני לא יודעת איך להתמודד עם המצב...

shon86

New member
אולי לנסות במקביל להוריד אתה שיער

בשיטה הישנה שעזרה? במכון אחר ולתבוע אותם? אבל אז לא א תיהיה עילה? רק זמנית? השאלה מה רותים פתרון או תביעה לדתעי תנסי כמה שיותר מהר להוריד את השיער ואחכ תתבעי

למעלה