דחוף..

noa144

New member
דחוף..

זימנו אותי בעוד כחודש וקצת לראיון עם מפקד הלשכה באיזור שלי, שישאל אותי כל מיני שאלות על הכוונות שלי, לאחר שהצהרתי שאני פצפיסטית וביקשתי פטור מהגיוס הצבאי... אני מניחה שחלקכם מכיר ועבר את זה.. או יודע על מה מדובר... אתם יכולים אולי לתת לי הנחיות.. או מה הולך לקרות שם? מה ישאלו אותי? איך ינסו להכשיל אותי? אני משערת שמשום שהכוונות שלי כנות יהיה קשה להכשיל אותי, אבל בכל זאת... תודה..

האם את מתכוונת

למעין "קדם" ועדת מצפון? אני לא ממש מכירה את ספורך.. האם את בפנים כבר? או לפני גיוס? בכל מקרה.. השאלות יכולות להיות דומות מאד לשאלות ששואלים בועדה.. כמו: "מה היה קורה אם כולם היו כמוך?" "למה אחרים צריכים ללכת להלחם ולמות בשבילך?" "אם נתן לך תפקיד בלי נשק, האם תסכימי לשרת?" "את לא מעוניינת להתגייס כי לא נוח לך?" הם ינסו לתקוף אותך, ולהכניס בך איפה שהם רק יכולים.. כל עוד ואת אומרת שדיעותייך תקפות ויציבות, אין שום סיבה באמת שלא תוכלי לעמוד איתנה על דעותיך ולענות לעניין על כל שאלה. עם זאת, ברגע שאת חושבת ששאלה לא קשורה בכלל או לא רלוונטית לנושא, תגידי את זה. מותר לך. סה"כ ה"קדם" הזה נועד כדי להכשיל אותך.. ולנסות אולי לשכנע אותך להכנס לצבא, או לצאת על 21. שיהיה המון בהצלחה.. ואם את צריכה עזרה, את תמיד תתקבלי כאן בברכה. אסיה :]

למעלה