דחוף!

sweety05

New member
דחוף!

אם רק יכלתי להשיג רופא עור עכשיו, הייתי מתקשרת ישר... אבל בעקבות העובדה שהיום זה ערב ליל הסדר- אין שום רופא שיוכל לעזור לי, ואני מתחילה כבר להיות בהיסטריה. אני בת 18, בדר"כ יש לי עור פנים בריא... אתמול בבוקר קמתי עם פצע בצורת עיגול על הפרצוף, ולא הבנתי מה זה בדיוק... אבל בדיוק היה לי תור לקוסמטיקאית, והיא אמרה לי שזה נראה כאילו גירדתי בלילה ופצעתי את עצמי. היא נתנה לי משחה שאמורה לייבש את זה ושמתי את המשחה במשך כמה שעות אתמול, והיא אכן התחילה לייבש את הפצע, אבל- בעיה- הבוקר קמתי עם פצע נוסף! שנראה בדיוק כמו הקודם! וממש קרוב אליו! על שאר הגוף אין לי שומדבר.... אני מפחדת לקום עכשיו כל בוקר, ולראות עוד פצע חדש?! היה לי כבר אבעבועות רוח ככה שזה לא זה... למישהי יש מושג מה זה הדבר הזה?! יש מצב שזה קשור לגלולות?! ביום שלישי אני אמורה לנסוע לצפון, זה למה כל העניין עוד יותר מדאיג אותי. תעזרו לי בבקשה כמה שיותר מהר, תודה.

לא נשאר לך מהמשחה שהקוסמטיקאית

נתנה לך? בכל מקרה, זה עניין של אסתטיות... כל עוד שזה לא פצע זיהומי, מדמם, מגרד נורא.. אני לא רואה סיבה ללכת למיון. דבר שני חשבת על זה שזה הרפס? יש בתי מרקחת שפתוחים 24 שעות נראה לי. את יכולה להתייעץ עם הרוקח... בהצלחה

sweety05

New member
מממ...

נשאר לי מהמשחה, אבל הבעיה שאם זה פטרייה, אסור לשים על זה שומדבר, את מבינה? כי היא צריכה לנשום.. אז אני לא רוצה לשים על זה כלום. זה לא מדמם, אבל מגרד זה כן! לא חשבתי על אפשרות שזו הרפס... אני לא מכירה בית מרקחת שפתוח 24 שעות ביממה, ובלי אבחנה של רופא עור אני לא יודעת מה לבקש מהם...

lilaaa1

New member
לדעתי

זה לא פציעה מהלילה בטוח, זה באמת נראה כמו איזה התפתחות של מחלת עור או פטריה, הרפס אני לא חושבת שזה...... לכי לרופא עור.

sweety05

New member
טוב אני אחרי בדיקה ו...

רוב הסיכויים שזה הרפס. קניתי משחה... נקווה לטוב :] תודה לכולם!

למעלה