דחוף

• פותח הנושא Eil
  • פורסם בתאריך

Eil

New member
דחוף

ראיתי ב"סטאר וולרד" פרסומות לעונה החדשה של "סימפסונס". מתי היא בדיוק משודרת? ASAP! תודה!

Eil

New member
אז למה יש עכשיו פרסומות שהיא עומדת

להתחיל?

זה בולשיט אחי

העונה ה-13 כבר התחילה ממזמן בסטאר וורלד, וזאת העונה שפעם ראושנה רואים אותה כאן בארץ, וזאת גם העונה החדשה של סטאר וורלד.

Eil

New member
אוקיי, אז בבקשה תסבירו לי

ב"סטאר וורלד" רצה לאחרונה פרסומת שביום ראשון (הזה או הבא) מתחילה העונה החדשה של "סימפסונס". אז כן מתחילה העונה החדשה? הפרסומת נכונה? לא מדובר באותה עונה שכבר משודרת(כלומר שזו פרסומת לגבי העונה הנוכחית ולא הקרבה ובאה)? ואיזו עונה זו בדיוק שמתחילה ביום ראשון? ומתי? המידע הזה דחוף לי להיום. אנא! א נ א ! ! ! !

Evil Beast

New member
אני מאמין שלא יהיה את העונה ה14

בסטאר וורלד בקרוב. כי הןם רק התחילו את העונה ה13.. אמנם הם טוחנים את העונות אבל לא יהיה בקרוב. וגם למרות שיש לזה יציאת פירסומות חדשה.. אבל נחייה ונראה..

Eil

New member
אז הפרסומת מדברת על העונה ה-13

או ה-14? בבקשה, זה חשוב.

Nino Schibetta

New member
בלבלתם אותי לגמרי..

אז מה משודר בימים שני עד חמישי ? עונה 7 כמו שנאמר לי ? ורק בימי ראשון משדרים עונה 13 ?

Eil

New member
אז זה עונה 13 בימי ראשון?

כמה זמן היא משודרת?

העונה ה13 משודרת כחודש וקצת

ולדעתי יקח עוד הרבה זמן עד שסטאר ישדרו את העונה ה14 אצלהם, כלפי מה שאני יודע ברגע שהם מסיימים את העונה ה13 הם יתחילו להראות את העונה ה-4של פיוצרמה.

Eil

New member
אז הפרסומת דיברה על העונה שמשודרת

כבר חודש?!

shlomov2001

New member
יכול להיות

אולי תוכל לתאר מה רואים בה ואז אני אגיד לך בדיוק מאיזה עונה זה

Evil Beast

New member
זה פרקים חדשים לעונה ה13

בפרסומת רואים את Im Furious Yellow פרק שאישית מאוד אהבתי.. פרסומת יפה.. ברקע שומעים את Yellow של קולדפליי

למעלה