דחוף

אורנייה

New member
דחוף

שלום בנות אני ונה אליכן לעזרה עבור חברתי ,בנה בן 4 חודשים אינו עולה במשקל ובטיפת חלב המליצו על תמ"ל ,חברתי מאוד רוצה להמשיך הנקה מלאה (בנה היה חולה בגיל מספר ימים,קיבל הרבה תרופות ואנטיביוטיקה והיא חשה צורך לפצות אותו) היא מאוד מתוסכלת,האם יש מדריכה/יועצת/מתנדבת באיזור אשדוד? זהוא בנה השלישי ,את הראשונים הניקה בלי בעיה יתכן ויש כאן בעיה עמוקה יותר תודה

אביטלט1

New member
דחוף - שלא תפסיק !

כשאמרו לי בטיפת חלב להוסיף תמ"ל להנקה כיוון שבני לא עולה מספיק במשקל, עזבתי את התחנה הזו ועברתי לתחנת טיפת חלב אחרת - תומכת יותר. אני לא מומחית אבל עד כמה שאני יודעת מה שחשוב זה גדילה לגובה ולווא דווקא המשקל. אני הייתי מנסה למשוך עוד איזה שבוע ואם אין שינוי, הייתי מתייעצת עם רופא ילדים מוסמך ולא אחות טיפת חלב. בהצלחה !

SheeraGSilver

New member
סביר להניח שהוא לא עלה במשקל

בגלל שהוא היה חולה וקבל אנטיביוטיקה... אני חושבת שלגבי יועצות הנקה כדי שתחכי לתשובה של bat שיהיה לה בהצלחה ושלא תפסיק להניק בגלל אחיות לא ספמפתיות בטיפת חלב...

את יכולה לחפש יועצת באתר לה-לצה

יש שם רשימות לפי איזורים. לא יודעת עדיין איך להוסיף קישור אבל הכתובת היא: lllisrael.org.il ואני מצטרפת להמלצות החמות לא לתת תוספת. עם בתי הגדולה עשיתי את הטעות הזו כי בשאיבה אחות ט"ח אמרה ש-60 שנשאב זו חצי מנה ולא מספיק בשבילה - ואחרי שהצלחתי במאמצים מרובים ודמעות לתת לה תמ"ל - כמה את חושבת שהיא אכלה בארוחה? נכון - 60 בלבד. אז מה עדיף? 60 יניקה או 609 תמ"ל? בהצלחה ולבריאות. צביה

sagitlaleche

New member
יועצת הנקה באזור אשדוד ../images/Emo20.gif

אנא צרי איתי קשר בטלפון 08-8508733 כדי שאוכל לתת לך מס' טלפון של יועצת הנקה שמגיעה עד אשדוד.

למעלה