דחוף!!!

alanis2

New member
דחוף!!!

דודה שלי גרה בניו יורק והיא באה לביקור עוד שבועיים. יש משהו של אלאניס שאפשר להשיג רק שם?? דחוף!! נ.ב היא ראתה אותה לפני 3 שבועות...פנים אל פנים בבית קפה...

איזה מגניב!!!!

היא אמרה לה משהו? אני גם מחכה לאיזה יום שאני אוכל להגיד "אה btw פגשתי את אלאניס היום בבית קפה"
ואני לא חושב שיש משהו בניו יורק מיוחד שאין פה... תקנו אותי אם אני טועה

Rוית

New member
אמממ

אני מניחה שהמרצ'נדיס יותר מפותח שם ויש בטח יותר בוטלגים זמינים.. תגידי לה שתכנס לחנויות מוזיקה מובחרות ופשוט תשאל מה יש להם שם של אלאניס.. רק תגידי לה מה יש של אלאניס מוכר (דיסקים וכו') שלא תביא לך את זה כי זה את יכולה להשיג פה..

As I Am

New member
אני רק מנחשת ששמעתם על זה,

אבל אני אציין בכל זאת, כי... טוב, זה משהו שלא הגיע (ואני בספק אם יגיע) לארץ. מדובר בשני דיסקים באותה האריזה - האחד, מכיל הופעה בדי וי די, והשני, מכיל בתוכו שמונה שירים חדשים שלה (כלומר, לא ממש, אבל הכוונה היא לאלו שלא יצאו עדיין באלבומים או בסינגלים) + גרסה אקוסטית של Hands Clean. זה נקרא Feast on Scraps, ולמען האמת... אני לא כלכך בטוחה איך להגדיר את זה... אלבום, הופעה, אלבומהופעה? נו, שיהיה... מעניין אם באמת חידשתי משהו לך. ^^;

symptoms

New member
../images/Emo15.gifלמעשה../images/Emo59.gif

יש את זה בארץ כבר כמעט שנה לדעתי רעות

avivs

New member
אני זוכר

שכולנו התרגשנו כשזה הגיע... אחד אמר שיש לו את זה ואז רצתי לטואר. היה גדול שכל יום עוד מישהו קנה את זה.

חחחח אני גם זוכר את זה

אני הייתי בטירוף להשיג את זה! וגם שזה הגיע זה היה במבצע של 99ש"ח אז זה בכלל היה שווה

infatuation

New member
היי אני גם מצטרפת לבקשה!

אחותי טסה אתמול לארה"ב... אין שום דבר שיש שם ואין בארץ?? כאילו.. של אלאניס כמובן

למעלה