דחוף

דחוף

מישהו יודע כמה אני מקבלת על כול חודש שעשיתי בצה"ל כאילו מענק לבת עם השתחררתי על 21 עשיתי 9 חודש בצהל!!

יוֹאב

New member
לדעתי כלום

צריך לשרת לפחות שנה אני חושב. אבל זכרוני כבר בגד בי בעבר.

מה פתאום

ידיד שלי גם עשה 10 חודש ויצא וקיבל 2000 כן מקבלים זה לא מענק אבל זה סכום כולשהו[ אף אחד לא מכיר יודע?

כמו שאמרו לך..את צריכה להיות מעל

שנה בצבא ולקבל. חברה שלי רצתה גם לצאת מהצבא והיא הייתה צריכה לחכות עוד כמה חודשים שיהיה לה שנה כדי לקבל את הכסף. אחרי 9 חודשים לא נראה לי שמקבלים משהו. אבל תבדקי את זה.

marysia

New member
את מקבלת

מאה ומשהו שקל על כל חודש אולי פקדון את לא מקבלת זה על בטוח ואין לך שום זכויות של חיילים משוחררים!

KFIRB

New member
את מקבלת את כל הזכויות

שלום! אבחנה פסיכיאטרית הינה אבחנה רפואית לכל דבר. אם באמת שוחררת על 21 בגין סעיף ליקוי נפשי ברמת חומרה (ספרה ראשונה מימין בסעיף הליקוי) 7, אז מדובר באבחנה רפואית לכל דבר הנקבעת ע"י ועדה רפואית -מומחים. במקרה שלך שלושה קב"נים (שאחד מהם פסיכיאטר). אם את עונה על קרטיונים של אבחנה רפואית את נכנסת לפסקה הדנה בחיילים משוחררים פחות מ12 חודשי שירות . רק מי ששוחרר מטעמי בריאות (כן, גם בריאות הנפש) זכאי למלוא זכויותיו בהתאם לתקופה שבה שירת. תבדקי באתר של היחידה להכוונת חיילים משוחררים את הפיקדון ומענק לחודש , תכפילי וזה מה שאת צריכה לקבל. אם שוחררת מטעמי "חוסר התאמה" "דחיית שירות ", "דתייה", "תנאי שירות" "משפחה"-אינך זכאית לכלום.

למעלה