דחוף!!

Olia1881ailO

New member
זה דימיון

אולי היוצר מיתבסס על דמויות מחיו אבל לא יותר מזה.

Roniii

New member
זה הרבה יותר מדמיון../images/Emo62.gif

מה אתם אומרים עליי שאני לא אמיתית? כששואלים אותי אני לא עונה? כשיורד עליי גשם אני לא נרטבת? כשאני נותנת מכות לענת אני לא מאושרת? ברור שאני אמיתית

את נותנת מכות לענת ?

איזה כיף. חבל שבקומיקס זה לא בא לידי ביטוי. אני ממתינה לפרק בה נוקמות הבנות בענת כשהן מלמדות אותה את שיעור חייה. אנא בבקשה.

../images/Emo66.gif שאלה דחופה ענו בהקדם

א. בקומיקס בראש 1 ובסדרה אתם מצוירות כמובן ב. נראה לי שהשאלות "האם הבנות הם סתם משהו דימיוני?" צצות מכיוון שלא שמתם תמונות שלכם שאתן לא מצוירות ודבר זה גורם לחששות מצד חברי הפורום. ג. אני מאוד אשמח אם תשימו תמונות שלכם (אמיתיות) ונגמור עם העניין של השאלות. ד. הכוונה של השאלה אם אתן קיימות או לא היא אם אתן בכלל דומות לאיך שמציירים אותכם? אם אתן בן אדם אחד (כולל ענת)? האם בכלל קוראים לכם ככה או שאתם אנשים ממערכת ראש 1/אורנג' שכותבות את ההודעות? והשאלה האחרונה היא האם אתן ילדות שבכלל לא קשורות לסדרה וקיבלתם על עצמכם את התפקיד הזה? מקווה שתענו על השאלות בהקדם...

the cookie girl

New member
תגידו, קשה לכם?!

רוני, דנה וסתיו הן בנות מומצאות. הבנות שמנהלות את הפורום כנראה מאוד אוהבות את הקומיקס ואת הסידרה בפלאפון ולכן הן משחקות את הדמויות האלה. ודרך אגב, אני לא מבינה למה זה נחוץ... "ענת, ממש פגעה בי במשהו שהיא אמרה וזה הרי ברור שגם היא מגלמת דמות, אפילו הכינוי שלה בצבע מיוחד בשביל להבדיל אותה מהשאר.

p r u d e n s

New member
שכחתי להגיד../images/Emo185.gif|טיחי לנצח בליבי|

קונגרג'וליישנס! החתימה שילך היא בין שלוש המובילות בגמר... יישר כוואח!

סתיו מם

New member
../images/Emo24.gifגם אני אמיתית...

אבל מה שהכי אמיתי - זה החברות שלנו. הכי אמיתית בעולם

Roniii

New member
ראיתן את הסרט...

המופע של טרומן? ג'ים קארי שם אמיתי? ראיתם את "קחי אותי שרון"? היואב הזה אמיתי? עד כמה שאני יודעת דנה וסתיו הן ממש אמיתיות, ענת היא ממש אמיתית (והרבה יותר מגעילה במציאות מאשר בסלולארי או בעיתון) ובקשר לעצמי... אני כבר לא בטוחה... שנייה אני צובטת את עצמי... אאוווץ' - כנראה שגם אני אמיתית!

ODana

New member
../images/Emo7.gifיואב לא אמיתי...

אין כאלה בחורים הורסים במציאות
תגידו, שמעתם שבעצם גדי לא רצה את שרון ובגלל זה היא לא בחרה בו
אני בהלם

סתיו מם

New member
גדי, גדי, גדי

מההתחלה קלטתי עליו שהוא לא רציני. יואב מקסים
וטוב ששרון בחרה בו...

p r u d e n s

New member
התוכנית../images/Emo185.gif|טיחי ושקד בליבי לעד|

היא לא אמיתית. הכל שם מאולץ... נכון מתי שגדי מרח על שרון קרם שיזוף? הבמאי אמר לו לעשות את זה!!!

כן!

שמעת שיואב ושרון היו ביחסים אינטימיים לפני ואחד העתונים תפס אותם באיזה קוקטייל, אבל אותו עיתון ו"קשת" הם ביחסים מסחריים,וכדי לא להרוס להם, הם חשפו את זה אחרי התכנית...

ממש מצחיקה את..

את ממש מזכירה לי את עצמי.. אבל קודם כל היה לי ויכוח עם חבר שלי לגבי זה, ושתי בנות אמרו שאתן דמיוניות, אבל אל תדאגי נשמה אני מאמינה..

אוקי, קצת סדר שיהיה פה ../images/Emo88.gif

עצוב, אבל הבנות לא דמיוניות. הן אמיתיות כמו כאב בטן לפני מחזור. אם למישהו יש פתרון לבעיה המטרידה הזאת, דברו איתי "ואם נעצום עינים, הן יעלמו?" "אפשר לנסות" (מתוך "נכון שזה היה נעים אם זה היה קורה?")

../images/Emo66.gif../images/Emo12.gif צר לי להגיד זאת

אבל ככל שאני רוצה שהם יהיו אמיתיות הם לא... המנהלות בוודאי אלו היוצרים של הסדרה או משהו כזה... רוני, דנה וסתיו מצטערת על דברי אבל אם הייתם אמיתיות לא היינו רואים אותך רק במצויר... (רמז: שימו תמונות אמיתיות שלכם בפורום)

למעלה