דחוף!! מישהו פה יודע איפה נמצאת החנות של הלו קיטי???? אני חייבת להגיע לשם...הכרטיס צריך גיהוץ.
S stolamastola New member 11/6/03 #1 דחוף!! מישהו פה יודע איפה נמצאת החנות של הלו קיטי???? אני חייבת להגיע לשם...הכרטיס צריך גיהוץ.
S SsssTaaaR New member 11/6/03 #2 לפי מה שאני יודעת אין בארץ...../images/Emo108.gif חנות רישמית של הלו קיטי אבל את יכולה לקנות פריטים שלהם בחנויות כמו אודם טורקיז קטשופ סטאף
לפי מה שאני יודעת אין בארץ...../images/Emo108.gif חנות רישמית של הלו קיטי אבל את יכולה לקנות פריטים שלהם בחנויות כמו אודם טורקיז קטשופ סטאף
L LiTaLLLL New member 12/6/03 #4 כבר לא, היה ברמת אביב ג' במרכז שוסטר, אבל כיום סגרו אותה. אבל בסטאף יש מלא דברים של הלו קייטי. (וגם אם את מעוניינת-לפי שאני יודעת יש חנות אונליין, להזמנת דברים דרך האתר שלהם.)
כבר לא, היה ברמת אביב ג' במרכז שוסטר, אבל כיום סגרו אותה. אבל בסטאף יש מלא דברים של הלו קייטי. (וגם אם את מעוניינת-לפי שאני יודעת יש חנות אונליין, להזמנת דברים דרך האתר שלהם.)
K Katy Cat New member 12/6/03 #5 הייתי היום בטורקיז בקניון חולון... הם קיבלו מלאי חדש של כל מיני דברים של הלו קיטי. כאלה דברים מקסימים!! אני ממש ממליצה..
הייתי היום בטורקיז בקניון חולון... הם קיבלו מלאי חדש של כל מיני דברים של הלו קיטי. כאלה דברים מקסימים!! אני ממש ממליצה..
P Prue 4 u New member 12/6/03 #6 החנות הרישמית הייתה בקניון.. רננים ברעננה אבל נסגרה עקב כישלון!!!!!!! אף אחד לא קנה שם בגלל המחירים המופרזים אז...
החנות הרישמית הייתה בקניון.. רננים ברעננה אבל נסגרה עקב כישלון!!!!!!! אף אחד לא קנה שם בגלל המחירים המופרזים אז...
S SsssTaaaR New member 12/6/03 #7 לא ידעתי שהייתה חנות בארץ... טוב... לפחות לא טעיתי שאמרתי שאין חנות כזאת