דחוף

greenit

New member
דחוף

יותר מידי הודעות השארתי פה לאחרונה... אוקי, אני אמתן את עצמי. יש לי בעיה. אני בשירות לאומי כרגע ואני מלמדת ילדים בבתים שלהם. לשנה הבאה תיכננתי לעשות את אותו הדבר רק שבחיפה (האמת שזה סגור אבל...) בנוסף לזה תיכננתי להיות יותר פעילה (ללכת להפגנות וכל מיני דברים כאלה) אבל אני רואה בזה משהו שעלול להתפס כלא חינוכי. לא הפעולה אלא עצם העובדה שאולי הילדים יראו אותי שם וזה ישפיע עליהם. או שההורים שלהם יראו אותי (ולכו תדעו מה הדעות שלהם) בכל אופן אני חושבת להחליף מקום לשירות בשנה הבאה. למקום שבו אני אוכל לפעול חופשי בלי שאני אצטרך לחשוש שאנשים או ילדים שאיתם אני עובדת יקבלו את זה בצורה לא טובה (יחשבו שאני דמות לא חינוכית) אז אם מישהו מכיר מקום שירות (שמחפש בת שירות לשנה הבאה) ואני יכולה להיות שם ולפעול אני אשמח מאד. ההודעה יצאה מסורבלת ולא ברורה אבל קשה לי כרגע להסביר את זה יותר טוב. שבת שלום

Mנטה

New member
אקטיביזם וחינוך זה לא בהכרח בעייתי

זה בעייתי רק מתי שאת מנסה להשפיע, או כשרואים אותך בזמן שאת בפעילות. אם זה מקום מאוד קטן אולי זה בעייתי, אבל אם את חיה בעיר אחת ועובדת באחרת, או עובדת עם ילדים ופעילה בתחום של חיות, דברים כאלו שלא נפגשים זה לא בעייתי בכלל.

blackflag

New member
שירו"ל

וואוו, זאת בעיה מורכבת, למצוא שירות לאומי במשהו "אקטיביסטי", אבל יש מספיק מקומות שלא ממש אכפת להם מה את עושה, האמת היא שעכשיו באמת קצת מאוחר בשביל שירות לשנה הבאה. יש משהו בירושלים, באיזה בית ספר דמוקרטי, מחפשים סרבנית מצפון או משהו דומה, את יכולה ליצור קשר עם דניה שיודעת עוד פרטים על המקום הזה, באי מייל [email protected] וגם- יש בראש פינה סוג של שירות לאומי שעוסק בדו קיום, פרטים? אין לי מושג איך להשיג... אולי דרך שלומית? בחיפה יש משהו שקוראים לו "ילדינו בתנופה" שזה נדמה לי שייך איכשהו ל"אשה לאשה", אבל אני לא בטוחה, גם כן - פרטים דרך שלומית. תני חיוך - הכל לטובה (זה הסיקוול של הסיסמא של גולדי "אין יאוש בעולם כלל") :)

למעלה