דחוף היי חברים, תקשיבו, אני לא הייתי אתמול כל היום מחובר, מה קןרה עם הבחרות? ערןןןןןןןןן?
ב בהביבו New member 3/3/03 #1 דחוף היי חברים, תקשיבו, אני לא הייתי אתמול כל היום מחובר, מה קןרה עם הבחרות? ערןןןןןןןןן?
ב בהביבו New member 3/3/03 #2 טוב בעצם... קראתי מה כתב הקלפי הזה, והיתבאסתי, עזבו.. ייאלה, יובל, היום אני איישם את מה שאמרתי.. שיהיה לכולם כיף. בייי
טוב בעצם... קראתי מה כתב הקלפי הזה, והיתבאסתי, עזבו.. ייאלה, יובל, היום אני איישם את מה שאמרתי.. שיהיה לכולם כיף. בייי
פ פרנק ב פרקר New member 3/3/03 #3 אתה מתכוון הבחירות נכון?../images/Emo60.gif אפ תוריד קצת את העכבר תראה את ההודעה של הבחירה...
ב בהביבו New member 3/3/03 #9 כי אמרתיח לך את הסיבה. אין לי אינטרנט במחשב, יותר נכון המחשב שלי כבר סגור כמה ימים.. אני כותב מכמה ניידים שצצים פה מדיי פעם.. ו..אבישי, רוצה באמת לדעת ממה התבאסתי? מהשורה הראשונה יותר נכון - איפה שמתחילים המתמודדים איפה שה"קלפי" הזה כתב את ההודעה.
כי אמרתיח לך את הסיבה. אין לי אינטרנט במחשב, יותר נכון המחשב שלי כבר סגור כמה ימים.. אני כותב מכמה ניידים שצצים פה מדיי פעם.. ו..אבישי, רוצה באמת לדעת ממה התבאסתי? מהשורה הראשונה יותר נכון - איפה שמתחילים המתמודדים איפה שה"קלפי" הזה כתב את ההודעה.
ב בהביבו New member 3/3/03 #11 היה טכנאי, אבל מסתבר שזה ... קצת יותר מטכנאי שבא הבייתה.. זה יותר גרוע.. אממממ..בעייה, גם עכשיו שאין לי עדיפות, ויש לי עוד פורום שאליו בעצם הולכת העדיפות, אז זו בעייה..
היה טכנאי, אבל מסתבר שזה ... קצת יותר מטכנאי שבא הבייתה.. זה יותר גרוע.. אממממ..בעייה, גם עכשיו שאין לי עדיפות, ויש לי עוד פורום שאליו בעצם הולכת העדיפות, אז זו בעייה..