דחוף!!!

• פותח הנושא Adiya
  • פורסם בתאריך

Adiya

New member
דחוף!!!

לא ידעתי לאיזה פורום לפנות אז באתי לפה אז הבעיה שלי היא שבמחזור החודשי שלי הדם זורם לי בקצב כזה שאני כבר נראה לי מאבדת דם האם זה משהו שצריך להתייעץ עם רופא או משהו טבעי ונורמלי? אני דיי צעירה, בגיל העשרה ואני לא יודעת אם זה בסדר שזה ככה או לא...

בובי

New member
שאלות

זה תמיד היה כך או שזה התחיל לאחרונה ? יש בעיות מיוחדות לפני המחזור (כאב עצבנות וכדומה ) בכל מקרה רצוי להזמין תור עם הגניקולוג ולהתיעץ עימו. מה גם שמומלץ לנשים לעשות בדיקה גניקולוגית פעם בשנה. רפואה שלמה

nitzano

New member
עוד כמה שאלות

1. האם יש גושים בדם או שהינו דליל . 2. סדירות המחזור - משך הזמן בין מחזור למחזור והתקצרותו או התארכותו . 3. משך זמן המחזור (הדימום) . 4. צבע הדם - כהה/בהיר . 5. כאבי מחזור . - חולשה גופנית ,חוסר תיאבון ,רתיעה מקור ... - צימאון עצבנות יובש בפה גירוד .... אל תיבהלי ,אלו רק שאלות שיגרתיות לסיוע באיבחון

שלום Adiya

גם אני אמליץ לך לגשת קודם כל לגניקולוג ולהתיעץ איתו. אבל לצערי הרפואה המערבית לא נותנת יחס לאיכות המחזור. מציעה לך לפנות למטפל ברפואה משלימה! שיאצו ודיקור יכולים להיות מאוד מועילים! איבוד דם זהו סימן של הגוף שיש להתיחס אליו ברצינות וטוב שאת עושה כך! רק טוב!

למעלה