דחוף...................

• פותח הנושא nynyn
  • פורסם בתאריך

nynyn

New member
דחוף...................

שלום, יש לי windows xp ואקספלורר 6 בזמן האחרון, אני לא יודע אם זה וירוס או משהו אחר מופיעה לי ההודעה הבאה: symantec netdetect ולמטה רשום: send error report או dont send כל פעם אני לוחץ על dont send אבל זה לא פותח לי את האינטרנט וכל קובץ במחשב, התקנתי את ה windows מחדש וזה שיפר ליומיים, מה עושים, אני לא יכול להפעיל משחקים וכו´ אודה על עזרת הפורום הטוב הזה שבאמת עונה על הרבה שאלות, ועוזר רבות

דRדכוסי

New member
../images/Emo26.gif

"הפזיזות מהשטן" (או בערבית:אל-אג´לה מן אלג´טן) זהו פורום לתמיכה טכנית בנושאים הקשורית במערכת תפוז לתמיכה טכנית אחרת יש לפנות לפורום התמיכה הטכנית (71)

nynyn

New member
שלום, זה הדחוף שבדחופים.....

שלום, זה הדחוף שבדחופים..... יש לי windows xp ואקספלורר 6 בזמן האחרון, אני לא יודע אם זה וירוס או משהו אחר מופיעה לי ההודעה הבאה: symantec netdetect ולמטה רשום: send error report או dont send כל פעם אני לוחץ על dont send אבל זה לא פותח לי את האינטרנט וכל קובץ במחשב, התקנתי את ה windows מחדש וזה שיפר ליומיים, מה עושים, אני לא יכול להפעיל משחקים וכו´ אודה על עזרת הפורום הטוב הזה שבאמת עונה על הרבה שאלות, ועוזר רבות הודעה זו מופעלת לי כמעט בכל יישום שאני פותח, סרקתי את כל המחשב בנורטון אנטי וירוס 2002 והוא לא מצא כלום, מצה עושים. נ.ב אם למישהו מחברי הפורום יש קישור לאתר עברי שבו ניתן להוריד נורטון אנטי וירוס 2003 אשמח מאוד

למעלה