דחוף******************

pizpiz

New member
דחוף******************

טוב פרסמתי את ההודעה גם אצל פאצ´נגה אבל אני חוזרת עליה עוד 4 ימים! כן כן! אני בת 18! אני צריכה עצה מקורית לחגיגה ושלא תעלה ים... אוהבת פיצ פיצ

pachanga

New member
קודם כל מזל טוב../images/Emo65.gif

מתנה מקורית ליום הולדת... את יכולה לעשות מסיבת יום הולדת גדולה באולם של "השומר הצעיר" או לעשות משהו אם יש לכם בית פרטי... כי גיל 18 זה גיל חשוב את מסכימה איתי?
יש לי שכנה שגרה בבית פרטי הביאה ילד מהכיתה שלה שיהיה התקליטן... כל אחד השתתף בהוצאה כמתנה ליום הולדת והיא הרימה אחלה מסיבה עם הכיתה היו גם מבוגרים (משפחה וחברים) וגם כל הכיתה בהרכבה. ואם אין לך את האמצעים האלה... את יכולה להזמין את החברות והאנשים הכי חשובים לך בבית לעשות משהו נחמד ומצומצם... או ללכת לסרט עם ארוחת ערב... כדאי שגם תתייעצי אם החברות שלך כי הן מכירות אותך יותר טוב יודעות בטוח מה את אוהבת
או שתספרי לנו ונעזור לך עוד.... ועוד הלילה אני מחוברת כל הלילה
הלילה

ShirShir

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב!!../images/Emo77.gif../images/Emo140.gif

אם אתן כמה חברות טובות ובא לך לעשות ערב בנות איכותי ומעניין, אני ממליצה על ה"משחק"/ספר "קוקולוגיה" הוא יעשה לכן את כל הערב. <אם מעניין אותך לקבל הסבר, אני אשמח, רק תגידי
> אם את מהטיפוסים שחוגגים ואוהבים לבלות, קחי את החבר´ה למועדון קריוקי, תמיד כיף!
אם את רוצה אירוע שבו יהיו גם חברים/ות שלך וגם קרובי משפחה.. אפשר להתארגן באיזה פארק גדול, בשבת בוקר/צהריים, בקרוב-כל עוד מזג האוויר טוב, וכל אחד מביא משהו או "על האש" לכולם! <חגגנו ככה לאחי כשהיה בן 16 ולאבא שלי כשהיה בן 40, זה תמיד מצליח!!>
יום הולדת שמח!!

../images/Emo49.gifים רבים !!!../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif

הרבה מזל טוב ואאחל לך רק אושר ככל שתצליחי לתפוס.
ובכן איך לחגוג ? טוב אז תלכי לים...סתתאאאאאאאאם !!!!
מה דעתך על ללכת ליום כייף באיזה אתר בארץ ?! לונה-גל,לונה-פארק,יורו-דיסני (בראשון לציון,שכחתי את השם שלו),חוף צמח בכנרת...או אפילו איזה טיול רגלי כזה למיטיבי לכת באחד ממסלולי הארץ ?! לא חייב להיות משהו שכולו חגיגה עם הרבה בלונים וכאלה !!!! גם טיול זה משהו נחמד וטוב וגם בעל זיכרון טוב לעתיד...

pizpiz

New member
החלטתי!

הזמנתי מקומות בדאנס בר ואני מזמינה כמה פלטות טעימות מוזיקה..אווירה טובה...זה העיר תודה על העצות.....!!!! אוהב
ת פיצ פיצ

למעלה