דחוף.............

דחוף.............

מישהו שלח לי אתמול משהו באיסיקיו (הוא אמר לי שזה שומר מסך... אבל כנראה שלא....).... ולא מצאתי את זה..... אח"כ פתאום נפתחו לי כל מיני הודעות כאלה שיש תמיד למחשב.... עם ריבוע כחול אפור.... אתם יודעים למה אני מתכוונת... ובריבועים האלה רשומים דברים שהוא רושם.... ועכשיו שוב נכנסתי לאיסיקיו ושוב מגיעות אליי הודעות כאלה כל כמה זמן.... איך הוא עשה את זה? הוא פרץ לי למחשב?? מה לעשות?? (אני מקווה שזה הפורם הנכון לשאלה שלי..........) יצאתי מהאיסיקיו וזה ממשיך!!!!!.......

mmm

New member
סוס טרויאני...

במחשבך כפי הנראה שוכן וירוס, וירוס זה מאפשר לאחרים המחזיקים בחלק השני של הוירוס, החלק ה"שולט", לשנות דברים על מחשבך ולהטרידך. כדי להוריד את הוירוס רצוי שתריצי אנטי וירוס, או ANTI-TROJAN, תוכלי למצוא קישורים ברשימת ה"קישורים" של הפורום. ורצוי שלא תישארי לפני שהוירוס מתגלה- מחוברת יותר מדי זמן לאינטרנט. תוכלי למצוא עוד הסברים ברשימת המאמרים.

uzi2

Active member
כדי שלא תבזבזי זמן עד להסרת הטרויאנ

על מנת שתסירי את הסוס הטרויאני כמה שיותר מהר (וכפי ש- mmm אמר תהיי כמה שפחות זמן מחוברת לאינטרנט בזמן שהוא מופעל), אתן הנחיות קצת יותר מפורטות: * תורידי TheCleaner מ- http://www.cybermesa.com/~moosoft/cleaner3.exe הוא ל- 30 יום נסיון אבל זה יספיק כדי להסיר את הסוס הטרויאני שבו נדבקת. * תתנתקי מהאינטרנט. * תתקיני את הקובץ הזה (TheCleaner), ולאחר ההתקנה תריצי אותו על המחשב שלך. תני לו להסיר את מה שהוא מוצא. * תתחברי שוב לאינטרנט, ותעדכני את TheCleaner מתוך התוכנה (תמצאי בתוכנה את הכפתור שמעדכן אותה). * תתנתקי שוב מהאינטרנט, ותריצי שוב את התוכנה עם כל העדכונים. תני לה להסיר את מה שהיא עוד מוצאת. * חיזרי הנה לאחר ביצוע ההוראות או אם יש שאלות.

למעלה