דחוף

סמיילי52

New member
דחוף

לאחר קולונסקופיה ע"פ מראה נראה תקין -555- נלקחו ביופסיות
בת 16 וחצי .
יש לי בליטות מחוץ לפי טבעת והרופא משפחה היה בטוח שאלו טחורים חיצוניים ונתן לי להשתמש בפרוקטו גליבנול (משחה ) שלא עזרה לאחר בדיקת רופא גסטרו בבה"ח שניידר אין טחורים פנימיים וזה לא טחורים חיצוניים אלא קפלי עור .
שהדבר דיי מציק לי מבחינה אסטטית ומבחינה שהרבה פעמיים בעקבות מעי רגיז - שילשולים מידיי פעם יש עצירות או ריבוי יציאות והדבר גורם לי לשיפשוף הקפלי עור הללו אשר גורמים לכאבים באזור פי הטבעת .
הרופא בבה"ח אמר שזה מאוד מאוד קטן וממש אין צורך לנתח אבל יש לשנות את הרגלי ישיבה שלי בשירותים ...
יש עוד אפשרויות שאפשר לעשות ? פעילות גופנית ? שינוי בתזונה מה מומלץ לאכול ?
והאם זה יעבור לבד ?
תודה מראש .

avi5199

New member
פני לרופא שמומחה לעניין הזה רופא פרוקטולוג.

לא רופא משפחה ולא גסטרו לא כלכך מבינים בנושא הזה.
ניתוחים באזור הזה הם לא נעימים , קצת מסוכנים (הרבה סיבוכים) ולא מומלצים, תמיד כדאי למצא פתרון בלי ניתוח.

תומר

Member
תגובה

קחי פרוביוטיקה עם מקסימום חיידקים לאיזון מערכת העיכול והמנעי מבשר הגורם לריבוי יציאות מנסיוני האישי . להרבות בירקות ופירות עד 9 מנות ביום לחם שיפון מלא
או שאור או מחמצת כ2 פרוסות ביום לא לאכול אחרי 7 בערב לאכול כל 3 שעות ארוחה קטנה לא לאכול מזונות חריפים לצמצם ככל האפשר בסוכר לבן וסוכרזית לצמצם בנתרן
200 ל100 גרם או עד 500 ל100 גרם לא לאכול מזון מטוגן לצמצם בשומן רווי ושומן טראנס לרמה אפסית לצמצם בשמנים למיניהם להמנע ככל האפשר ממתח נפשי יש טאי צי ציקונג להרגעה והרפייה בכל מיני שיטות בקיצור הכל שילוב של תזונה לא נכונה ומתח נפשי אלה הסיבות העיקריות למצב זה ואי איזון של החיידקים במערכת העיכול

למעלה