דחוף! אני עם זריקת לוקרין והפסקתי גלולות אחרי שבועיים וקיבלתי מחזור האם תקין???
ר רינת 258 New member 12/10/11 #1 דחוף! אני עם זריקת לוקרין והפסקתי גלולות אחרי שבועיים וקיבלתי מחזור האם תקין???
ל ליליקה28 New member 14/10/11 #2 לא הבנתי במאה אחוז מה מצבך. את לוקחת גלולות עם הזריקת לוקרין? אם אני לא טועה אין צורך גם וגם הלוקרין מפסיק את המחזור ל3 חודשים זאת זריקת הלוקרין הראשונה?
לא הבנתי במאה אחוז מה מצבך. את לוקחת גלולות עם הזריקת לוקרין? אם אני לא טועה אין צורך גם וגם הלוקרין מפסיק את המחזור ל3 חודשים זאת זריקת הלוקרין הראשונה?
ר רינת 258 New member 17/10/11 #3 זריקה ראשונה.. הפסקתי גלולות אחרי שבועיים מהזריקה וכן קיבלתי מחזור האם תקין?זאת זריקה ראשונה רק לאבחון...
זריקה ראשונה.. הפסקתי גלולות אחרי שבועיים מהזריקה וכן קיבלתי מחזור האם תקין?זאת זריקה ראשונה רק לאבחון...
ז זואילי New member 17/10/11 #4 אחרי הפסקת גלולות תמיד מקבלים מחזור מציעה לך לשבת עם רופאך ולהבין לעומק את כל נושא הדיכוי ולוקרין בפרט.
אחרי הפסקת גלולות תמיד מקבלים מחזור מציעה לך לשבת עם רופאך ולהבין לעומק את כל נושא הדיכוי ולוקרין בפרט.
ל ליליקה28 New member 17/10/11 #5 בהמשך לזואילי זה נכון שתמיד שמפסיקים את הגלולות מקבלים מחזור. שווה שתתייעצי עם הרופא שלך באמת לגבי כל השאלות שיש לך אני זוכרת שכשקיבלתי זריקות אז היה דיכוי של המחזור, לא זוכרת אם קיבלתי מחזור כשהפסקתי את הגלולות בזמן הזריקות...
בהמשך לזואילי זה נכון שתמיד שמפסיקים את הגלולות מקבלים מחזור. שווה שתתייעצי עם הרופא שלך באמת לגבי כל השאלות שיש לך אני זוכרת שכשקיבלתי זריקות אז היה דיכוי של המחזור, לא זוכרת אם קיבלתי מחזור כשהפסקתי את הגלולות בזמן הזריקות...