דחוף!!!

שגימא

New member
דחוף!!!

אני בהריון בחודש רביעי. הייתי סגורה לפני ההריון על 10. בתחילת ההריון פתחתי רבע והיה בסדר גמור. בשבועיים האחרונים אני מקיאה הרבה (ולא בגלל ההריון) וזה הולך ומחמיר. יש שעות שגם נוזלים אני לא מצליחה להכניס. כנראה שהרחם יוצאת החוצה לוחצת על הקיבה והוושט. מסביבי כל הזמן ההורים ובעלי בקשו שאפתח יותר אך חששתי מכך שאתפתה בפרט בהריון לנצל את האפשרות של להיות פתוחה וסירבתי. ביומיים האחרונים הבנתי שאין לי מנוס אלא לפתוח עוד רבע או חצי. הבריאות חשובה יותר ואני סובלת. הבעיה - למיטב ידיעתי יש פתיחות וסגירות באסותא רק בימי רביעי (נותחתי אצל אבינוח). אני ממש מקווה שתיידעו אותי על מועד קרוב יותר שאז יוכלו לפתוח לי קצת... תודה מראש!

אופירA

New member
מנהל
סורוקה כל יום בבוקר

את יכולה לתאם מראש, או בלי תיאום. זו הסיבה שיש רופאים שמתעקשים לפתוח לנשים בהריון את כל הטבעת, בגלל שהם לא סומכים עליהן (ובצדק...) שהן תפתחנה את הטבעת לפי הצורך במהלך ההריון, הגם שהבעל וההורים יבקשו. אבל גם לפתוח את כל הטבעת זה מאוד לא בריא לא לאשה ולא לתינוק. אין שום ברכה בהשמנה מהירה, זה נזק גדול גם לטווח הארוך. רק שזה פחות לא בריא מאשר לסכן את התינוק והאם ההרה בפועל, בטבעת נעולה שבקושי מכניסה נוזלים ולא מכניסה שום מזון ללא שתוציא אותו החוצה. כאשר שום מזון לא נכנס, העובר צריך למצוא את מזונו מהרזרבות של האם, ולא תמיד יש. כאשר לאם אין חוסרים תזונתיים, היא תהיה עייפה או בדיכאון או תתעלף. לא נעים אבל לא מסוכן כל כך. אבל כשלעובר יש חסרים תזונתיים שהוא לא מצליח להשלים, אז לא יתפתחו לו איזה חלקים במוח........................... לכן אני כל כך מבינה את הרופאים שלא מסכימים בשום אופן לסמוך על האמהות ההרות, למרות שזה כל כך לא בריא להשמין הרבה בבת אחת עם טבעת פתוחה לגמרי...

למעלה