דחוף

lital38

New member
דחוף

הבת שלי בת שנה וחודשים ונכנסה לגן לכיתת תינוקות שהם בגיל בין 5 חודשים לשנה ושלוש הבת שלי ממש בגבול לפי מה שראיתי היא הכי מפותחת לגילה בכיתה היא היחידה שהולכת וגם מדברת היא יודעת המון דברים ( פירות ,קולות של חיות וכמה מילים בערך 12 מילים וגם קצת מצליחה להגיד את שמה שהוא מאוד קשה - השם אלמוג) היום בבית לאחר הגן היא פתאום התחילה לזחול אולי זה צירוף מקרים אבל אני מאוד מודאגת ... הכיתה שאפשר להעביר אותה היא בגיל שנה וארבע לשנתיים וחודש בערך מה עדיף קטנה בין גדולים וככה יש לה מקור חיקוי מצוין או לגדולה בין קטנים .... אשמח לתשובה מהירה ....

לכל אפשרות יש + ו -

בגן שבו היא הגדולה - הילדים הקטנים יגדלו והפערים הנראים כעת יעלמו. גם אם היא תסוג קצת בהתחלה - היא תחזור לעצמה. להיות הגדולה ובעלת היכולות - יחזק את הבטחון העצמי שלה. אגב, פזיותרפיסטים אומרים שזחילה מאד טובה לחיזוק שרירים שונים. בגן שבו היא הקטנה - יהיה לה מודל חיקוי של גדולים ממנה, אך מה יהיה אם לא תצליח לחקות אותם? מה יקרה לבטחון העצמי שלה? האם אלו ילדים שאיתם תמשיך גם בשנים הבאות? אם כן - אז כדאי להוסיף לשיקולים את ההמשכיות של הקשרים (נכון שכיום היא קטנה). העיקר, בגיל הזה שיש צוות טיפולי טוב שיתן לה תשומת לב ויחס חם.

שמופית

New member
אני תמיד מעדיפה לשלב

אותם עם ילדים גדולים מהם

למעלה