דחוף

מהמר5

New member
דחוף

ומתחנן למי שיש נסיון שיענה לי דחוף אני חושב להתאבד ומנסה לשרוד התקשרתי לדוקטור חיים דוד מתא והוא רוצה 700 שקל רק לטיפול ראשון ועוד 500 מהשני אפילו שאעשה טיפול אחד מהשני כבר לא יהיה לי כסף השאלה כזאת מי המאבחן הטוב שיאבחן רק בלי המשך טיפול והיכן מוצאים אחד שלוקח מעט והאם טיפול אחד יכול רק להספיק אני מאבד את עצמי ובנוסף אמרו לי שעדיף טיפול התנהגותי אבל 10 פגישות ב4000 אני לא עובד ןפשוט אני סובל ויכול להיות פשוטנ אפילו בית כנסת כבר שבוע לא הלכתי וזה רק מחמיר מאוד וגומר אותי אין לי פשוט כוחות בבית אף מישהו כולם הולכים לעבוד ואמא שלי שבועים לא מחליפה איתי מילים רק אומרת נמאס לי ממך אבא שלי אומר לך פשוט לבאר יעקב שזה בית משוגעים אני מבקש שתעזרו לי אני מכניס לעצמי מחשבות שאינם הגיונית והופך אותם למציאות האם זאת הפרעה ונגיד שאני מסתכל על תמונה לא צנועה אני מדמין כמעט כל בחורה שאני רואה ברחוב ועוד כל מיני מקרים דומים אבל בשבוע שעבר זה פשוט הכניס אותי לדכאון שהכנסתי לעצמי מחשבה כזאת שלא עוזבת אותי כשבועים ואני לא מתפקד

אבי 122

New member
טיפול

שלום מהמר אם תתאר קצת יותר את התופעות שקשורות לבעייתך יתכן שתקבל תגובות שיוכלו לעזור לך. במצב שבו אתה נמצא עכשיו, אני ממליץ לך לפנות לתחנת בריאות הנפש שבאזור מגורך. בתחנה תוכל לקבל טיפול פסיכולוגי ללא תשלום, או טיפול פסיכיאטרי שיהיה כרוך בתשלם עבור התרופות בלבד. -במקרים מסוימים ניתן ,לקבל תרופות פסיכיאטריות בתחנה- ללא תשלום. בהצלחה אבי

שלווה17

New member
יהיה בסדר

כולנו באותה סירה - אל תשכח תלך לטיפול כמו שהיצעו לך בחינם, יש הרבה תחנות לבריאות הנפש בחינם הם יתנו לך מענה דחוף ומתאים אל תילחץ תחשוב על יום המחר שיהיה בסדר תלך לטיפול והכל יהיה בסדר תתקשר כבר עכשיו בהצלחה

oritbes

New member
בנוסף לתחנה לבריאות הנפש שכבר הציעו יש גם

אפשרות לקבל טיפול מוזל מקופת החולים שלך אל תתיאש אנשים יצאו מהמצב שלך והרגישו טוב מה שיש לך זה או סי די המתמקד בין היתר בעניינים הקשורים לדת וצניעות (אולי גם עוד תחומים כמו ניקיון וסדר). בכל אופן אל תתיאש רבים יצאו מהמצב הזה בעזרת טיפול קוגניטיבי התנהגותי (עם או בלי תרופות המקלות על חרדה) בהצלחה

אמא11

New member
בוקר טוב מהמר יקר../images/Emo201.gif

מדבריך ניכר שאתה מאד סובל, גם מהדכאון, גם מהמחשבות וגם מחוסר ההבנה של ההורים שאמורים להבין ולתמוך. אם אכן אתה מרגיש שאין לך כוח יותר ואתה חושב להתאבד, אני מציעה לפנות לערן או לסהר (תמיכה ברשת) כי שם יש מתנדבים שיכולים לדבר/להתכתב איתך,אישית, 24 שעות ביממה ואולי יוכלו גם לתת לך מענה טכני מבחינת אפשרויות טיפול.מטבעה של כתיבה בפורום שההתכתבות איטית יותר בעוד שנראה לי שתתאים לך התכתבות אינטנסיבית ומיידית. ממה ששמעתי המרפאה לבריאות הנפש בבאר יעקב טובה ואולי שווה לך לפנות אליהם ולהתרשם. זה שאביך זורק לך "לך לבאר יעקב" בעיצומה של סערת נפש ואולי ויכוח, לא אומר שפניה לבאר יעקב היא דבר שלילי. שם יוכלו לעזור לך - ובחינם. הזכרתי השבוע למישהו (איני זוכרת אם לך) את אפשרות הטיפול בבני ברק ב"מעיני הישועה". גם שם יש מרפאה טובה ונדמה לי שבחינם. מהמר, אנחנו כאן וקשובים ומחזיקים לך אצבעות. מקוה שהיום יהיה יותר טוב תמי

מהמר5

New member
מעונין

קודם אני מודה לכולם בפורום אני רוצה לבדוק על המאבחן הטוב כי פשוט זה בלתי נסבל הדבר פשוט מחמיר ואפילו יציאה מהבית נהיה דבר מפחיד כמופרויקט מישהו כאן יודע אולי על דוקטור חיים דוד קבעתי תור למחר אבל נראה לי שאוותר אני לא מסוגל פשוט אכלתי ב14 יום מה שאדם נורמלי אוכל ביום ההפרעות טורדניות הגיעו גם לאכילה ולא נותנים לי מנוח אני מתפוצץץץץץ ופשוט מאוכזב מהדרך שבה אני מתנהל אני לא מתמודד ומתכון להיעלם פשוטטטטטט

אלי1374

New member
קודם כל דע לך שאני מבין אותך מניסיון אישי

אל תתייאש יש דרך החוצה תאמין לי שאני גם עברתי ועובר תקופות קשות ואכזריות גם מההורים וגם מהחברה והסביבה אתה בעצמך יודע שיש רגעים טובים גם

אמא11

New member
בוקר טוב מהמר../images/Emo140.gif

אני מקוה שהיום בבוקר תחליט ללכת לתור שקבעת. בהצלחה תמי

למעלה