דחוף!!

duvdevanim

New member
דחוף!!

שלום רב לכם!!! בעת שחיפשתי תמונה לעבודה שעשיתי בתוכנת "קאזה" הורדתי בטעות תמונה של אונס ממשתמש מסויים, האם אוכל להגיש נגד משתמש זה תלונה במשטרה? כלומר על כך שהוא מחזיק תמונות של אונס?.... כי זה פשוט מזעזע....

משוך.

מה דחוף בזה? לא נראה לי שזו עבירה פלילית להחזיק תמונות. גם אם הן מזעזעות. הוא מחזיק אותן במחשב האישי שלו וזה שהשתמשת בתוכנה לשיתוף קבצים והורדת אותה ממנו - זו בעיה שלך. בכלל, אולי מדובר ב"צילום אילוסטרציה"? (אני מקווה שכך).

duvdevanim

New member
אבל ניתן לומד שאדם שכזה הוא מסוכן

לחברה ,לא??? הרי אולי הוא זה שאנס אישה וצילם זאת...

אם יש לך חשד סביר ...

שמישהו עבר עבירה - תגיש נגדו תלונה. קשה לי להאמין שהעובדה שמישהו מחזיק אצלו תמונה שנראית לך כאילו היא משקפת אונס, מצדיקה לחשוד בו חשד סביר שהוא "מסוכן".

אני לא מכיר סעיף שאוסר ...

על החזקת תמונות. אבל אני בכלל לא בטוח בכלום.

duvdevanim

New member
בקיצר, נראה לך שאם אני אגיש תלונה

המשטרה תטפל בה בכלל???? או שאם סתם ימרחו אותי...??...?...

duvdevanim

New member
אז מה??? יטפלו בעניין או לא כי לא

הבנתי למה התכוונתה... והרי ממחשבתה אגינות זה ברור שגם אם אני התלונן וגם אם יגיעו אליוף, וגם אם יחקרימו לו את המחשב לבדיקה- הרי שהוא יכול להמציא 1000 תירוצים- הוא יכול לומר שלא ידע שיש לו מידע כזה במחשב, שהוריד את התמונות בתור תמונות שחיפש אותם תחת הכתורת sex וכו...

דוידוף

New member
אתה מזכיר לי ויכוח שהיה לי עם אדם

דתי במילואים. הוא הביא סרט כחול, ואמרתי לו שלדעתי כאדם דתי עליו להתרחק מזה כי זה תועבה. ואז הוא אומר : תועבה? זנות? חלילה. יש חזקה שאין אדם עושה בעילתו בעילת זנות, ולכן חזקה שהמשתתפים נשואים זה לזה ומותר להם...ואידך זיל גמור. ואגב, אם אינם אשכנזים מותר להם "לשאת" יותר מאשה אחת בו זמנית

דוידוף

New member
ראשית:לא אמרתי שיש קשר

שנית: רוצה לומר שלא כל דבר הוא כמו שהוא נראה ממבט ראשון. מה שנראה לנו כתועבה יכול להיות אקט שנעשה בהסכמה "משחקי שליטה"?, ואז איזו עבירה עבר בעל התמונה?

פלטרון

New member
מה בדבר תמונות פדופיליות ?

לצלם בטח אסור ! להחזיר מותר ?? ( איככס )

duvdevanim

New member
בקיצר ע"פי דעתכם אם אני מגיש

תלונה למשטרה, הם לא יטפלו בזה ברצינות??? כלומר ימחרו ובסוף "התלונה נסגרה""??

כחלחל

New member
יאשימו אותך באונס

לשיטתך: אמרת שאם יש ברשותו תמונות כאלו.. אולי הוא האנס....... אז השמר לך מלרוץ למשטרה שהרי גם ברשותך תמונות כאלו..

duvdevanim

New member
ענו לי כבר בפורום משפט ואינטרנט..

אני מסכם: אין שום עבירה על החוק בלהחיזק תומות- אלא עבירה בלהפיץ אותם... בכל אופן תוכנת שיתוף קבצים נקראת "הפצת" תמונות... ולפי מקרה שסיפרו לי אני סבור שהמשטרה לא תטפל בעניין שכזה ברצינות.. קבלו את השירשור.. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=434&msgid=5123611&place=0

למעלה