דחוף-

תומר88

New member
דחוף-

איך שולחים הודעה לכל הברית? בנוסף, נניח שאתם רואים תקיפה בדרך אליכם ואתם חוששים שמישהו שולח לכפר שלכם צבא יותר גדול משלכם בהרבה. שווה להבריח כוחות התקפיים מהכפר? במידה ואני אשאר בלי כוחות, אני רוצה שאחרי התקיפה אני אוכל להמשיך לתקוף כדי להמשיך את הפארמינג, אבל מצד שני גם לחיילים ההתקפיים יש ערך הגנתי שיכול לעזור. שווה להבריח את הכוחות ההתקפיים או לא? מה לגבי הגיבור(שלב 10)? אם הוא התקפי שווה להשאיר אותו בכפר או שחבל על הסיכון? כדי לאמוד את גודל הצבא התוקף, האם אפשר להסתמך על זה שהכפר התוקף הוא כפר קטן (550 אוכלוסיה) לא בירה, עם רק שדה תבואה 25% אחד. כמה צבא אפשר לשלוח מכפר כזה?

יובל200

New member
בתרחיש הכי גרוע..

אתה יכול לשאר שאם הוא קצת שאפתן השדות ייבול שלו הם מקסימום רמה 11 (כי אני בספק שהוא מספיק שקדן ורציני כדי לשדרג מעבר), כלומר שעם הטחנת דגנים, המאפייה והאואזיס זה יוצא ייצור שעתי של 2940 אם יש לך הרבה כוחות הגנתיים תבריח את ההתקפיים, בעיקר אם אתה מתפרנס מבזיזה. בכל מקרה יש הרבה מקרים שההגנה של הכוחות ההתקפיים היא יחסית זניחה. לגבי הגיבור, אם ההגנה שלך טובה יותר מרצוי שתשאיר אותו בכפר בשביל הניסיון

תומר88

New member
אני אפרט קצת יותר-

יש לי 2000 חניתות ו800 פלאדינים. משופרים כולם לרמה 20. בקשר להתקפיים- יש לי 1100 גרזנים ו500 אבירים שמשופרים לרמה 6ולרמה 5 בהגנה בהתאמה. סיירים שווה להוציא, נכון? בייחוד שהם עולים 160 עצים וזה המשאב הכי שימושי אחרי יבול. אני עושה שיקול נכון? אז אחרי הפרטים האלה, מה אתה ממליץ לגבי ההתקפיים? אין מצב שהשדות שלו רמה 11. הוא לא תוקף מהבירה. נגיד שהוא קונה זהב אז נראה לי שזה יוצא עדיין פחות ממה שאמרת.

תומר88

New member
הכוונה ב'להתחמק' זה רק לגבי הכוחות ההתקפיים,

כן? או שהתכוונת שעדיף לשלוח את כל הכוחות לכפר אחר ולרוקן מחסנים? בסוף התברר שזה לא פייק, אבל אלה היו רק כמה מאות אימפריאנים שמתו כולם

The Farmer1

New member
כן

אבל אם ידוע לך מראש כמה חיילים יש בצבא שבדרך אליך, וההגנה שיש אצלך בכפר לא יספיק, עדיף לשלוח אותם הביתה מאשר שכולם ימותו וגם תפגע.

tenen

New member
וכשיש קטות לא כדאי להתחמק מהתקיפה?

מישהו עושה עכשיו דרך של עוד 10 וחצי שעות בכיוון שלי בהתחשב בכך שהוא כבר תקף אותי עם התראה קצרה בהרבה לא קשה להניח שיש שם קטות אבל מה, הוא עם אוכלוסיה שגדולה משלי ביותר מפי 10 כל הגנה שיש לי לא תעצור אותו ובפעם הראשונה התקיפה שלו התחרבשה בלי שהייתי ליד המחשב בכלל רק בגלל המלכודות שהוא כנראה לא התחשב בהן ושלח מעט מדי כח. כל כח שאני אשים בכפר יושמד בנוסף לבניינים במקרה כזה אני חושב שעדיף לי להבריח את הכח שלי החוצה ולהחזיר אחרי התקיפה אני טועה? כך לפחות יהיה לי כח לשדוד איתו אנשים ולהשתקם

The Farmer1

New member
אתה לא טועה

אם אין קטות בשביל מה לסכן כוחות? אלא אם אתה יודע שיש לך אפשרות להשמיד את הצבא שלו.... גם הצבא הכי גדול אפשר להרוג בהגנה, זה רק תלוי כמה הגנות הברית שלך ישלחו לך....להגן לבד לא תוכל.

tenen

New member
היו קטות, וההגנה שלי הלכה,

אבל מראש השארתי רק מעט חיילי הגנה, הטעות שלו הייתה שביצעה פלישה ולא התקפה רגילה, אבל מה עושים עם 130 איש במלכודת? משחררים כדי שיתקפו שוב וקונים מחדש 65 מלכודות וחבל סתם על הכסף? משאירים אצלי כדי לתת מניע לתקוף שוב? (לחלץ 130 איש שעולים לא מעט)

תומר88

New member
לא, אל תשחרר.

לדעתי זה קטע שצריך לא להישבר בו. אתה צריך את המלכודות חופשיות והוא צריך את הצבא, ואם הוא לא צריך את הצבא, אז הוא צריך את השימוש ביבול בשביל חיילים אחרים. תקווה שהוא יתייאש לפניך. במקרה הגרוע, כשתראה שנכנסת עוד תקיפה, תשחרר כדי לתפוס כוחות אחרים.

The Farmer1

New member
כמה צבא יש לו?

אם הוא שולח מאות או אלפים אתה סתם מבזבז את המשאבים שלך על מלכודות.

tenen

New member
לא יותר מדי צבא,

המלכודות נועדו בשביל הצבאות הקטנים שתוקפים אותי, מכיוון שאני אונליין בערך 18 שעות ביום אני משקיע הרבה יותר בצבא ההתקפי והמלכודות עוזרות למנוע שחיקה של הצבא ההגנתי שנובעת מתקיפות של צבאות קטנים.

tenen

New member
רק דיברתי והלכו לי שני שליש מהצבא ההתקפי

בריגול לא ראיתי אצלו כלום, כנראה שהצבא שלו היה בתקיפה הלכתי סתם בשביל לקחת קצת תבואה, שום דבר מעבר ואיבדתי שני שליש מהצבא ההתקפי :) ללא נורא, אשקם במהלך מחר...

../images/Emo9.gifכל הכבוד יצחק!

תמיד היתי משוויץ שבשרת שלי היתה התמיכה הכי טובה בטריביאן ישראל :)

למעלה