דחוף

bar4554

New member
דחוף

שאלה למישהו יש את דיאלוג שהיה בין גיא ליובל בפרק 106?

שחר נגר

New member
אני יכולה היום בצהריים לרשום לך זה מוקלט לי

ביס מקס אבל עכשיו אני צריכה להיתארגן בית ספר ;;)

שחר נגר

New member
הנה הדיאלוווווג D : או הדו שיח מה שתגיד/י

יובל:בון ז'ונרו דודן גיא:הלו יובל:ראית? עזר וליטל מתחתנים קיבלת גם? גיא:לא יודע לא בדקתי יובל:איך אני שונא לקבל הזמנות לחתונה זה כמו לחטוף דוחות חניה אני לא מבין למה זה אל בא עם ספח לתשלום בבנק הדואר, וזהו הלו אתה איתי? גיא:אתה לא מאמין מה גיליתי יובל:מה חדשות טובות או רעות? גיא:אתה רואה את החיוך הענק שמרוח לי על הפנים? יובל:מה זה נוגה? יו אל תגיד לי שהאחים כהן יצאו עם התוכנה אני לא מאמין אני רואה את זה עליך הם יצאו עם התוכנה אה הם יצאו עם התוכנה? גיא:זה לא קשור לזה זה נוגע למיכאלה יובל:מיכאלה יצאה עם התוכנה? גיא:מצחיק מאוד יובל:נו אז מה קרה תספר גיא:היא משקרת לי יובל:מיכאלה? גיא: ניראה לי שהיא ורענן וכל הרמאות בסיפור הזה הם טוחנים אותי יובל: אתה בטוח? גיא:אני עשיתי כמה חישובים לגבי מתי בדיוק הן התחלפו בדקתי את הלוחות זמנים בקיצור זה לא מסתדר לי יובל:מה לא מסתדר? גיא:הגירסה של מיכאלה היא לא מסתדרת לי משהו שם לא הגיוני בעליל והיא לא אומרת לי את האמת אני בטוח בזה במליון אחוז. יובל:כן אבל לפי מה שאמרת רענן חיזק את מה שהיא סיפרה גיא:כן ורענן בחור מאוד אמין כמו שאתה יודע יובל:נו אז מה אתה אומר בעצם גיא:מה שאני אומר זה שלדעתי מיכאלה שותפה בכל הקנוניה הזאת אני כבר לא יכול להאמין לאף אחד אני אל יודע מי יותר חלאה מיכאלה או הכפילה שלה יובל:אוי נו באמת אמרתי לך מה אני כבר חושב על הסיפור של הכפילות זה "בובה מעייסס"(ביידיש: סיפורי סבתא) עד שאתה לא רואה את שתיהן בעיניים שלך אתה לא יכול להאמין לזה ביכלל גיא:אני ראיתי את שתיהן, בעיניים שלי יובל:מה זאת אומרת גיא: מה לא סיפרתי לך? יובל: לא סיפרת לי מה ראית את שתיהן? גיא: שלשום בדירה שתיהן נעמדו מולי כל כך זהות אתה לא ראית דבר כזה בחיים שלך יובל: ראית שתי מיכאלות בדירה שלך דיברת עם שתיהן? גיא:אפילו בדברים הקטנים הנה מיכאלה מספרת לי שהיא היחידה ששכבתי איתה וזה גם שקר זה לא מסתדר כי היא החליפה את אסי הרבה יותר מאוחר ממה שהיא אומרת יובל: מה שכבת עם שתיהן? גיא: אתה לא זוכר שאני סיפרתי לך שהחיסים ביני לבין מיכאלה התחילו להשתבש זה היה אז כשמיכאלה החליפה את המתחזה עד אז הכל היה פנטסטי מדהים מטורף מהרגע שמיכאלה חזרה הכול התחיל להידפק אני הרגשתי משהו מיוחד עם האסי הזה אני חושב שהיתאהבתי בה יובל: מה כל השיחות האלה שהיו לנו על כמה שטוב לך וגן עדן לך ואתה מאוהב מעל הפופיק? גיא: כן כן זה היה עם המתחזה , עם אסי.. אסיי.. היה בינינו משהו יובל היה בנינו משהו שאני לא יכול להיתכחש אליו ככל שאני חושב על זה יותר אני מבין שהיה שם משהו היה שם משהו חזק יובל: אבל אתה לא רציני אחי הבחורה הזאת רמאית היא גנבה לך כסף מהחשבון היא שיקרה לך היא יותר מזוייפת מגוצ'י בטורקיה אתה לא יכול גיא: לא יכול מה? יובל: אתה לא יכול לפתח אליה רגשות גיא: אתה צודק זה הכל היה זיוף אבל.. יובל: אבל מה? גיא: אני חייב למצוא אותה יובל: בשביל מה? גיא: אם זה נכון מה שהבנתי היא ניסתה להציל אותי היא ניסתה להחתים אותי על ההסכם ממון כדי להציל לי את הכסף באיזשהו אופן אני חייב לדבר איתה להבין יובל: אם אתה שואל אותי.. גיא: נו? יובל: אתה חייב להעיף את שתיהן קיבינימט חארן על כל הפרנויות שלה אתה חייב לצאת מזה תעיף את מיכאלה א' מיכאלה ב' לא יודע כמה מיכאלות שלא יהיו תעיך את כולן ותעשה את זה כמה שיותר מהר לפני שהן יתחילו להתרבות ואז לא נוכל לזוז מרוב מיכאלות גיא: אני חייב למצוא אותה יובל אני חייב אין לי ברירה. יובל: איך אתה הולך למצוא אותה? גיא: לא יודע אני רק לא רוצה שמיכאלה תדע שאני חושד אבל אני חייב לדבר עם האסי הזאת פשששוט חייב ייייש זהוווווו :D:D מקווה שעזרתי לך באיזה משהו :D:D

bar4554

New member
את יכולה לעשות את זה עכשיו?

את יכולה לעשות את זה עכשיו?

למעלה