דחוף! מישהו יודע מה גובהה המדויק של מאריה?
R roimc New member 1/6/02 #6 אני קראתי 1.76 ו- 1.78 בכל מקרה היא גבוהה ותשימו לב שהיא כמעט תמיד בגובה או יותר גבוהה ביחס למי שלידה.
אני קראתי 1.76 ו- 1.78 בכל מקרה היא גבוהה ותשימו לב שהיא כמעט תמיד בגובה או יותר גבוהה ביחס למי שלידה.
E eranmc New member 1/6/02 #7 וויטני יותר גבוהה היום שמתי לב ושמתי לב גם שבלאברבוי עפה שקית זבל לכביש. ורועי יש לי חברים שהיה להם טראומות סוג "גיל 12" וקבילו מ"ק רציני. יאללה זזתי לישון ידידיי, לילה טוב "Be nice or leave"
וויטני יותר גבוהה היום שמתי לב ושמתי לב גם שבלאברבוי עפה שקית זבל לכביש. ורועי יש לי חברים שהיה להם טראומות סוג "גיל 12" וקבילו מ"ק רציני. יאללה זזתי לישון ידידיי, לילה טוב "Be nice or leave"
R roimc New member 1/6/02 #9 וויטני גם גבוהה והיא גם רזה להחריד בגלל זה לפעמים אני נגעל להתסכל עליה, היא נראית כמו עצם. וערן איך הם התגברו על המ"ק? אפילו שאני התגברתי על זה כבר אני מקווה..
וויטני גם גבוהה והיא גם רזה להחריד בגלל זה לפעמים אני נגעל להתסכל עליה, היא נראית כמו עצם. וערן איך הם התגברו על המ"ק? אפילו שאני התגברתי על זה כבר אני מקווה..
R roimc New member 1/6/02 #10 וויטני גם גבוהה והיא גם רזה להחריד בגלל זה לפעמים אני נגעל להתסכל עליה, היא נראית כמו עצם. וערן איך הם התגברו על המ"ק? אפילו שאני התגברתי על זה כבר אני מקווה..
וויטני גם גבוהה והיא גם רזה להחריד בגלל זה לפעמים אני נגעל להתסכל עליה, היא נראית כמו עצם. וערן איך הם התגברו על המ"ק? אפילו שאני התגברתי על זה כבר אני מקווה..
L lamborin New member 1/6/02 #12 ממש לא../images/Emo8.gif היא צריכה להיות משהוא כמו 1.70 !!! ואני אומרת את זה בוודאות!!!
י ירגזי כחול New member 1/6/02 #8 זה היה כתוב פעם בכתבה - 5ft, 9.5in (1,73.75m) אבל אף פעם אי אפשר להיות בטוח
E eranmc New member 1/6/02 #11 ברוכה הבאה לירון!!! עניתי לרוב ההודעות שלך כי רציתי להגיד לך ברוה הבאה ושכחתי. טוב בהודעה בלי קשר אני אגיד לך ברוכה הבאה אם תצטרכי כל עזרה או משהו אני פה לשירותך ואם לא יש תמיד נאמני פורום אחרים כמו רועי.
ברוכה הבאה לירון!!! עניתי לרוב ההודעות שלך כי רציתי להגיד לך ברוה הבאה ושכחתי. טוב בהודעה בלי קשר אני אגיד לך ברוכה הבאה אם תצטרכי כל עזרה או משהו אני פה לשירותך ואם לא יש תמיד נאמני פורום אחרים כמו רועי.