דחוף!!!!!!!!!

מצב
הנושא נעול.

אלמה3

New member
דחוף!!!!!!!!!

דחוף!!!!!!!!!
זקוקה דחוף לעזרה, בנות היודעות היכן אוכל להשיג עוד היום אסטרודיון (נרות וגינלי) על מנת לעבות את הרירית. אין להשיג אותה בקופ"ח כיוון שהיא לא בסל התרופות אשמח אם תעזרו לי דחוף ביותר בסביבות המרכז (ת"א, פ"ת, הרצליה וכו') אודה מאוד

גולה1

New member
האמת לא יודעת, מצטערת לא

דחוף!!!!!!!!!
זקוקה דחוף לעזרה, בנות היודעות היכן אוכל להשיג עוד היום אסטרודיון (נרות וגינלי) על מנת לעבות את הרירית. אין להשיג אותה בקופ"ח כיוון שהיא לא בסל התרופות אשמח אם תעזרו לי דחוף ביותר בסביבות המרכז (ת"א, פ"ת, הרצליה וכו') אודה מאוד
האמת לא יודעת, מצטערת לא
יכולה לעזור לך. נסי לשאול את הרופא שלך. בהצלחה

אדוינה

New member
רכשתי לפני הרבה חודשים...

דחוף!!!!!!!!!
בבית המרקחת שנמצא בתוך ביה"ח איכילוב (בסופר פארם). אפשר להשיג בעוד מספר מקומות. גם מציאה שלאול את הרופא שלך או מזכירתו. בהצלחה!

אדוינה

New member
תיקון..מציעה לשאול

בבית המרקחת שנמצא בתוך ביה"ח איכילוב (בסופר פארם). אפשר להשיג בעוד מספר מקומות. גם מציאה שלאול את הרופא שלך או מזכירתו. בהצלחה!
תיקון..מציעה לשאול

אסטרדיול

תודה
תודה אני אנסה, אני זקוקה לזאת דחוף עוד היום
אסטרדיול
אפשר להשיג בניו פארם בתוך איכילוב או בניו פארם בקניון הגדול בפתח תקוה. הם גם עושים משלוחים. אם תרצי אחפש את מס' הטלפון שלהם.

ניתן להשיג בניו פארם בקניון

דחוף!!!!!!!!!
פתח תקוה טלפון039245898 אין מימון קופת חולים,20 נרות עולים 240 או 250 שח..ניתן להזמין אצלהם גם שירות שליחים עד הבית תמורת תשלום.כפי הנראה אני מפסיקה את התמיכה באסטרודיול היום ונשאר לי כ-15 נרות.אני גרה בתל-אביב. מאחלת לך הצלחה.

אני הגשתי קבלות וקיבלתי החזר ממכבי

פתח תקוה טלפון039245898 אין מימון קופת חולים,20 נרות עולים 240 או 250 שח..ניתן להזמין אצלהם גם שירות שליחים עד הבית תמורת תשלום.כפי הנראה אני מפסיקה את התמיכה באסטרודיול היום ונשאר לי כ-15 נרות.אני גרה בתל-אביב. מאחלת לך הצלחה.
אני הגשתי קבלות וקיבלתי החזר ממכבי

אלמה3

New member
אסטרודיול

אסטרודיול
שמחתי לשמוע, אם השתמשת אולי תוכלי להסביר לי (כמה שניתן) איך משתמשים במוליך המשונה? (הוא לא זהה למוליך של האנדרומטרין - פתילות קשיחות) תודה

רק חלק קטן של הנר יכול להכנס למוליך

אסטרודיול
שמחתי לשמוע, אם השתמשת אולי תוכלי להסביר לי (כמה שניתן) איך משתמשים במוליך המשונה? (הוא לא זהה למוליך של האנדרומטרין - פתילות קשיחות) תודה
רק חלק קטן של הנר יכול להכנס למוליך

מצב
הנושא נעול.
למעלה